Back in buisness :)

Ja, då har man haft ett utav bloggvärldens längsta uppehåll :)
Men jag gör ett försök till så får vi se vart det leder :)

Senaste veckan har varvats av jobb och tårtätning. Neo fyllde hela 2 år i torsdags och firandet satte igång redan på tisdagen då mamma och pappa kom ner med tårta och paket.

Redan på tisdag morgon fick Neo sig en rejäl surprise då han kom ner för trappan och det stog en rottis nedanför med viftande svan, redo att hälsa. Emma Henke och Casper och deras rottis Ben hade nämligen anlänt sent på måndagkväll, efter Neo somnat. Desto mer överraskad blev han då resterande av familjen Rahmqvist/Friman vaknade och kom ner och han fick syn på Casper. En kompis kl 7 på morgonen, lyckan var total :)

Farmor Ewa kom på besök på onsdagen, mer tårta ! På torsdagen kom ungefär alla andra och på precis olika tider, vilket innebar tårta flera gånger om.

I måndags fick Alva äntligen sina bebisar, det blev 2 stycken fläckiga sötnosar och jag tackar gudarna att det inte blev fler än så :)

Idag har pappa varit här, han åkte motorcykel hit och Neo var helt tills sig av förtjusning! Han är en motortokig kille och jag vill inte veta vart detta kommer sluta :D

Avslutar med lite bilder


Neo och Casper



Neo hjälper Casper. Gick väl kanske sådär ?! :)



Två kusiner. Ett badkar, kan bara sluta på ett sätt..  :)



Kalastajm !



Alex och Henke var redo för kalas :)



Carola Gideon och Josef



Casper och kakan!



Emma Henke och Neo



Fam lilja/Prego kom även dom :)



Maya :)


Neo moffa och hojjen :)



Piplisa och Manfred






RSS 2.0