Skrattretande!

Haha, det är så typiskt. Läste kommentarerna i någons blogg nyss och en av läsarna antog, lägg märket till antog, att hon visste vem bloggaren skrivit om i sitt inlägg, och var då tvungen att skriva ut namn och hela faderullan i kommentaren, klanka ner totalt på personen hon, återigen, bara antog att texten handlade om. Men fel, ojojoj så fel läsaren hade.
Haha det är så typiskt, vuxna människa, va gör du?
Det är på det där sättet allt sätter igång, allt i lilla Fränsta.
Vissa personer måste man ju bara få le lite extra åt ;-)

Helgen har vi spenderat i Visslansdalen, åkte hem idag på föriddagen för att Kicken skulle iväg och jobba.
Jag längtar redan tillbaka, men som tur är så dröjer det inte allt för lång tid.
På fredag då Kicken slutar så sätter vi nämligen riktning väster ut igen :-)

Idag kommer mamma hit en sväng, hon har varit o shoppat och dyker väl in nångång innan hon åker hem.
Tänkte passa på att åka och handla lite då hon är här så Neo och Cross slipper åka bil.
 
Det är ingen vidare värme i luften idag, mest bara solen som värmer.
Sitter i skrivande stund under ett parasoll och här är då inge vidare varmt.

Ne nu ska jag ta mig en kopp kaffe och invänta mamma.
Bilder kommer inom kort :-)

Ha det bra
Kram Kram





Gääääsp!!

Fan, idag har jag gäspat 63 gånger, minst! Kanske inte precis 63 gånger, men många iaf. Varit ute och gått två gånger med mina två små älsklingar. Rensat rabatten, städat i förrådet här ute och druckit kaffe. Under tiden jag skrivit det här så har jag gäspat 3 gånger till. Sömnbrist, kan det vara det som är felet?

Nu har Neo sovit i tre hela timmar. Han ligger här ute brevid mig i sin vagn, sover så gott då han ligger i den.
Drog på han en mössa förut, han var mammig och ville sitta i knä o gosas också blåser det så mycke så han fick ha på sig den.
Men i alla fall, det jag skulle komma till var att när han såg sig själv i spegeln börja han tokskratta, vi brukar stå med han så han ser sig själv där men brukar han inte toka sig så där mycke, älskade vännen, han tyckte nog han såg rolig ut i sin lilla mysse ;-)

Imorgon ska vi på läkarbesök. rutinkontroll, ska även väga och mäta. Han väger nog närmare 7 kilo nu :-)
Förra gången, för två veckor sedan så vägde han 6,4.
 
På fredag då Kicken slutar så ska vi åka till fränsta och vara där hela helgen, skönt! Jag längtar faktist redan nu, det är så lugn och skönt. Cross kan springa runt hur hon vill och vi har ett helt hus för oss själva.

Ikväll ska vi vara snäll med farbror Johan och hjälpa han att köra lite möbler.
Hej & Hå jag börjar bli grym på att köra släpvagn ;-) Men man kan nog inte bli annat efter alla dessa turer upp o ner, till och från Örebro, Fränsta, Sundsvall, Ja det har blivit mycke flytt de senaste året.
Men än är det inte färdig flyttat, inte förän vi skaffat hus!
Så är det med de.

Nu börjar det röra sig i vagnen, han har snurrat runt så mycke så mössan sitter på sniskan och är bakofram.
I samma ögonkast som han slår upp ögonen nu så är det mat som gäller, en sekund senare och det blir ramaskriiiiii :-) haha.



Ha det gött :-)
Kram Kram

Helgen är över..

..tillbaka till vardagen med världens goaste Neo och lilla Cross.
Kan bara säga att helgen var helt ok, tyckte dock att själva festivalen var mindre roande.
På fredagen hade vi slocknat redan vid 1-tiden. Vaknade upp på lördag morgon, Kicken var vrål jäkla bakis hungrig dessvärre vare det ett tag kvar innan Vagga öppnade så vi gick ut o körde lite bugxter, mm ladda batteriet till bugxtern rättare sagt.
Närmare kvällen drog det ihop sig till för-förfest, vilket vi inte visste då utan, för oss var det förfest hos Ewa, samma som kvällen innan. Jag drack licor 43, cider och vin, lite öl, trotts denna blandning så kände jag mig inte det minsta bakfull någon av dagarna.
Kim hade också fest, så efter ett tag drog vi ner dit, därav Ewas för-förfest. Lill Lars & co hade anlänt, han var nykter och körde, så vi åkte med dom i hans lila lilla bil.

När förfesten var avklarade så förflyttade vi oss upp til festivalområdet, men våran vistelse där varade inte länge.
Istället åkte vi till gissjöbadet, tände en eld, lyssnade på musik, satt där och drack och hade trevligt, vissa badade, jag hörde dock till dom som satt vid elden och drack vin.

Måste bara tillägga att Therese borde varit med, men hon jobbade sååå vi får hänga i veckan istället, visst va?

Kort sagt så har det varit en bra helg, det bästa var iaf när vi hämtade Neo, ååh mammas älskling, världens bästaste Neo!
Oj oj oj vad jag älskar dig lilla pojke <3



Ne nu ska jag kika på Sex and the city.
Ha det fint!
Kram Kram


3 månader !!

Weheeeiii idag blir Neo hela 3 månader, mammas lilla älskling är inte så liten längre, ne tvärtom han börjar bli stor pojke nu. 



I skrivande stund ligger han och sover här ute i vagnen brevid mig, Cross ligger här hon också, är bra nog nyfiken på barnen som leker utanför oss i lekparken, men lydig som hon är så ligger hon kvar. "Se men inte röra", hon är så duktig så.
De senaste dagarna har varit rätt tuffa för lilltjejen, hon behöver mycke mycke social träning för att hon är så rädd, så det är precis vad hon har fått.
Det börjar bli bättre och jag tror det är riktigt bra träning för henne då hon ligger här ute med oss och får höra alla ljud från små traktorerna som barnen åker runt på, bilar som åker ute på vägen och folk som går förbi.
Träna träna träna, det är de som gäller.

I helgen ska Neo vara hos mormor, de är så gruvsamt när man ska vara borta från han, med samma gång man vänt på klacken så börjar saknade krypa fram.
Det kommer nog gå bra.

Jag och Kicken ska ju som sagt ut och svänga våra lurviga, haha aaah det ska bli kul. Var på systemet idag och inhandlade allt som behövs. Notan slutade på1300 kr (!), Men som tur är så var det inte bara till oss två vi handlade :-)
Vinet som jag ville ha, chill out, rosé vinet, är beställningsvara så det blev en liknande sort istället. Ja det går nog ner de också ;-)

Jag blev nyss bjuden på kalas av en liten flicka som heter Amira som sitter och gungar här utanför. Hon fyller tydligen år idag, 3 år kan jag gissa på att hon blir. Hennes familj sitter ute på deras uteplats en ingång bortanför mig, tänk om jag skulle traska över och säga att jag blivit bjuden på tårta av Amira och slå mig ner där hos dom. Nu skulle jag ju aldrig göra det men vad jobbig situation det skulle bli, för dom ifall jag gjorde de:-) Haha.


Ha en bra dag.
Kram Kram

Tillökning!

Jaa nu äntligen har vi fått tillökning i familjen igen, i forma av en liten rottis flicka vid namnet Cross, ni som sett Silverfang förstår :-) Haha...
Hon är 13 veckor och hur gullig och go som helst.
Cool lugn tillsammans med Neo, vilket tur va!

LillStumpan med världens störta tassar :-)



Idag kanske vi ska åka till Johan, Annis och Mikaela, där ska det blir grillat. Fan va gott !! :-) Men det beror på Hur länge Kicken jobbar idag. Får han sluta tidigare än 6 så åker vi, annars blir det så himla sent.

Neo är lika underbart gullig som vanligt. Kan fortfarande inte sluta pussa på han. Det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Ja menar när han föddes var allt på topp och efter det har det bara blivit bättre och bättre.

Igårkväll kikade Jon förbi, det var trevligt, var ju så länge sen sist...

Nee nu ska jag äta lunch.


Ååh förresten, alla bilder på datorn har försvunnit :-S Mamma Mia, va äre som har hänt. Det är inte långt ifrån att man börjar grina. ALLA bilde på älsklings Neo är borta!!!! :-(

Ne puss & hej.
                                                                                        

 






Stress. Stress. Stress.

Jag tycker inte jag gör något annat än att stressa dagarna i ända.
Idag fick jag ett mindre sammanbrott, det är tillåtet ifall det har varit för mycke och för stressigt. Precis så som det har varit för mig ett tag.
Meeen som den sanna kämpe man är så har man bitit ihop, mått k*k, men jag har ändå fixa det som ska fixas och gjort det alla vill att jag ska göra, samtidigt som jag har haft Neo hela dagarna (älskar han oändligt mycke) klivit upp på nätterna och matat han då han blivit hungrig och sen igen tidigt på morgonen, jag städar och försöker få iording i lägenheten  Åker och handlar. Det låter kanske inte mycke, men för mig är det mycke, och helst då man ska göra allting samtidigt!
"Men gud, hon är ju hemma hela dagarna och är mammaledig", så tänker säkert många utav er men jag läste faktist om en tjej som var mammaledig. hon tänkte att "Ja men jag är ju hemma hela dagarna så det är klart att jag fixar med allt som ska fixas, eftersom att pappan jobbar" Efter ett tag var hon så utbränd att hon slog sin dotter. Det blev bara för mycke helt enkelt. tycker jag att det är bättre att jag får mina små sammanbrott då och då, Låt mig vara sur o grinig ibland, jag är ju inte mer än människa.


Btw!! Grannen bortanför, hon som prata så mycke igår, har idag satt igång o sjungt, HÖÖGT!! dessutom. Med balkongdörren öppen. Helt seriöst så har hon hållt på sen 1-tiden idag
Hon har skum musiksmak, Black Ingvars bla, och sån där konstig musik, typiskt 90´s musik.
Jaja, talanglöst är ju nästan snällt sagt, hon skulle mer än gärna få sitta i mitt kök och prata hela dagarna, bara hon låter bli att sjunga!

Nu ska jag natta Neo

Kram

Sista för idag

Ja, det är så sant som det är sagt de. Det här är sista inlägget för idag,
Ååh gud så hungrig jag är, som jag skriver så verkar det som att jag är hungrig 24-7. Mm...okej, det är delvis sant. Nä jag tror fan helt seriöst att jag är konstant hungrig, dygnets alla timmar. Men så har det nog alltid varit. Nåja, känns som det kvittar, jag är ju glad ialla fall.

Sitter med en utslagen hjälte i mitt knä. Ååh  lillvännen sover så sött så. Finns inget mysigare än att ha han i famnen och gosas tills han somnar för natten :-)




tokmyser framför tv´n


Kvällsprommis innan vi hämtar pappsen



Imorgon kommer mammsen hit för att vara lite barnvakt. Jag ska roa mig med att storstäda :-) Ska puttsa varenda pinal som finns i lägenheten, Weeehheeiii, det kommer bli så rent! Aa det kan du hoppa upp och sätta dig på!
 
Nu blir det kvällsfika!
Tack för mig! God natt, god natt..



Sol sol & åter sol

Jag & Neo har suttit ute större delen av dagen, vilket vi även gör fortfarande.
Det är så himla skönt i solen, löööööv it! Största problemet är grannarna, dom på andra sidan staketet har nån slags get together hemma hos dom tillsammans med grannen lite längre bort.
Om ni tor att ni hr hört nån prata mycke, så kan det inte vara nånting mot för hur satans mycke hon paratar. Om allt och ingenting. Om dom pratar om fiske, då har hon vare med om sååå mycke när det gäller fiske, Om dom pratar om hundar så kan hon allt om hundar. Pratar dom om korsord så är hon som ett levande uppslagsverk enligt hon själv. Hon kan inte vara med än 24-25 år och låter som att hon ha rökt dubbelt så lång tid. Har stor lust att traska över och få tyst på hon på nått vis.
Men hur skulle det se ut? :-)

Neo ligger och sover efter maten och jag måste fundera ut nånting till mig själv.
Blir nog rester, ungsfalukorv ovh potatis, det är gott. Kicken som gjort de, såå duktig så!


En alldeles sne Neo :-)


Ute o myser i vagnen, mästare på grimaser, det är Neo de :-)


Pratade med Therese på msn förut. Hon jobbar 18-19 juli :-( så himla tråkigt!! Ville att hon skulle vara med upp till Fränsta! Evalena skulle jobba hon också, jäklar. Meen vi får göra det bästa av situationen. Själv så ska jag köpa "Chill out" den rosa sorten, rosévin, alltid gott när det är party på G.
Bara man har nånting att varva med för det kan ju bli en aning sött efter ett tag.

Har hittat en liten rottisflicka som jag vill köpa, det var två stycken men jag vill ju bara ha en ;-) Ååh dom är så himla fina!!

Ne nu ska jag gå in och fixa lite mat.

                                             På återseende :-) 
                                        Kram Kram





 


Snabb update.

Igår va Kicken sjuk, lilla älsklingen.
Dock inte så allvarlig, bara så att det räkte till för att stanna hemma. absolut inte mig emot :-)

Vi åkte till mamma och pappa där vi blev bjudna på mat, köttfärssås & spagetti, det funkar alltid! På hem vägen stannade vi till hos Johan, Annis & Mikaela, Det är alltid lika trevligt att komma dit :-) LillKnodden i Annis mage var livlig, ne livlig är nästan för milt sagt, det såg ut som om att den tänkte ta mag-vägen ut där ett tag. Tokig bebis :-) 

Har skaffa en ny mobil också, wohoo! Äntligen :-) SonyEricsson w960i..

Idag när jag har skjutsat Kicken på jobbet så tänkte jag dra en repa genom lägenheten med damsugare, skurmopp och trasa. Det blir fort skitigt här, fattar inte varför ?
Åh gud, jag såg att mina blommor ute på balkongen är mer eller mindre döda. Är nästan aldrig ute på balkongen, är bara ute nere på framsida så då glömmer jag blommorna där uppe, bra AK :-)

Ne nu ska jag klä på min lilla Neo
Ha det bra!
Kram Kram



 


Veckan som var.

Visste du att det är fysiskt omöjligt att slicka på sin armbåge?

Veckan och helgen som var har varit toppen.
Onsdagen spenderade jag med min kära mamms, vi gick ner på stan med Neo för att kika på det utbud som gatufesten gav.
Trevligt att promenera runt och bara vara tycker jag.
Sen då vi kom hem till oss igen så åkte mamma och Neo hem till Ovansjö och jag for till Therese, dax för utgång.
Nykter! Det enda som var trevligt med de var att träffa Therese, evigheter sen sist!

Torsdagen var jag Neo, Kicken och Therese nere på stan större delen av dagen, åt mat och hade trevligt. Lika trevligt som föregående dag.
Så där har det rullat på helda veckan och helgen, fett najs hi hi ;-)

Idag har jag och Neo sovit som två tokar. Men vi har öven hunnit med massa bus, ni får stå ut med att det blir mycke prat om han, men han är ju väärldens bästa pojke, så himla fin!! :-)


 
Sitter och Filurar På Mammas Mage


Super Nöjd Lillfis Som Sitter i Egen Stol


Gymmar Lite


Nu väntar vi bara på att lillknodden i Annis mage ska komma, tycker det  borde vara dax snart.
Jag tror att det blir en pojke! :-)

Nu får det räcka för idag.
God natt och Sov gott
                 Kram Kram           

Btw, 9 av 10 prövar att slicka sig på armbågen då de läser detta :-)
                                                          

                                                                    

Snabb update.

Vekan som varit!



Jag och Mamma har nvarit i Stockholm
Jag och Mamma har varit i stockholm

Neo är, som vanligt, världens sötaste
Neo är, som alltid, världens sötaste!
Kicken och Matin i radiostyrda bilarna


Kicken och Matin i radiostyrda bilarna
Kicken & Matin i radiodtyrda bilarna, på GF

Sovpaus!
Neo tar en powernap, på GF

Eddie har rosa hörselskydd :)
Eddie har rosa hörselskydd, på GF

Liam sover i sittvagnen, haha skön ställning!
Liam sover i sittvagnen, på GF

Neo äter lite mat på GF
Matpaus, på GF

Neo på GF
Neo, på GF

Matpaus!
Matpaus, på GF


Mer än så blir det inte för denna gång.
Ha det bra!
Kram Kram
















RSS 2.0