Tillbaka.

Så där, då var vi tillbaka i stan efter ännu en helg i Fränsta, känns som att måndagarna upprepar sig i inlägg.
Idag när jag släppt av Kicken på jobbet och skulle åka hem så var det precis som att någon glömt att tända solen ovanför lägenheten, när vi svängde in mot östra Granloholm och Uppsalavägen så var det precis som att gå in i ett mörker, solen sken överallt, förutom här.. Yehelloo??

Helgen har i alla fall varit bra, lugn och skön ( repeat?) I fredags så slutade Kicken senare än vanligt och vi kom inte iväg förän vid 5 tiden. Väl framme bjöd Ewa på ett glas rött, är väl ingen rödvinsfantast men Vinorosso, det går ner, annars är det vitt som gäller.
Satt och prata skit och rätt som det var så satt jag där med ett par sprillans kanonsnygga klackepjugers. Tack Ewa :-)

Öööh, jag har för mycke att tänka på tror jag. Tänkte berätta vad vi gjorde på dagen i lördags men jag kommer inte ihåg! JAG KOMMER INTE IHÅG, haha!
På kvällen iaf så for vi till Johan, Annis, Mikkis och Viktor. Satt ute och myste innan solen gick ner och vi höll på att förfrysa fingrarna.
Då förflyttade vi våra små rumpor in i husvagnen, det är bra nog mysigt med husvagn, ja det är det! Där satt vi och prata massa, Neo höll låda mest hela kvällen, våran lilla gosprupp! Viktor var vaken liten dp och då och Mikkis sprang in och ut ur bastun.
När man sitter så där samlade några stycken med barn och grejer så känner man hur bra man verkligen har det, tänk bara för ett år sen, hur allt var då.
Gud vad jag är lycklig !!


BarnvagnsParkering


Även stora pojkar måste sova ibland


Grabbarna ligger och pyser på maten


Neo och Viktor

I går var vi iväg på BabyShower hos Claudia, vad mycke fint hon fick, dum man var som inte hade nått sånt där ? ;-)
Nä, vi fick ju mycke fint ändå ju!
Efter det for vi till Putte och Marie, jag och Marie var tok hungriga så vid kl 8 beställde vi mat från BjörnBiten, aaah va gott! Fett, men gott hihi!

Ja den här helgen har varit minst lika mysigt som alla andra helger, känner mig glad även fast vi är tillbaka i lägenheten, även fast det är Greek på tvn, vilket jag tycker suger häst P..
Jag känner mig bara glad.

Puss och Kram
Over & Out


Jäklar anåda ...

Ja jäklar anåda vad trött jag är, typiskt!
Varje kväll när klockan börjar närma sig 23 och Cross gör allt i världen för att få Kickens uppmärksamthet istället för min, Neo sover på sötörat, det är Sex and the City på tvn (DUBBELAVSNITT!!!) och jag vill dricka mitt efterlängtade te och bara ha min egen lilla tid innan jag somnar för natten. Nä, då är det så att jag aldrig är vaken längre än till första reklampausen och eftersom att jag är så virrig i övrigt så har jag inte ens rört teét, för det har jag glömt.
Så när jag vaknar på morgonen så står mitt te helt orört antingen brevid sängen, inne på toaletten, nere i hallen eller nå annat ställe jag sprungit runt på innan jag krypit ner i sängen för att kolla på Sex and the City, likt som alltid förblir osett.


 

I tisdags var vi hos vetrinären med Cross, hon skulle få spruta och dom skulle kolla hennes ögon, vi gick därifrån osprutad (kan man skriva så?) men med en förpackning ögondroppar till lillstumpan. Så på tisdag ska vi tillbaka, tycker dom hennes öga blivit bättre så ska hon få sprutan då istället.


Igår var det tid för vägning och mätning igen för lillSkrotis, han väger nu på pricken 7 kg och är så lång som 61,5 cm. Huua vad mammas älskling växer :-)


Kattungarna får sig en vända..



Nyss så trodde jag att hela detta inlägg försvunnit, vilket det  faktist gjorde där ett tag. Så jag har dragit ramsor innehållande de vackraste orden, om och om och om igen, MEN så hittade jag det igen, i utkast :-)

Ne nu ska jag greja lite innan det är dax för SATC.

Tjohej och på återseende
Ha det bra!
Kram Kram

Vi..























Tillbaka.

Efter några dagars uppehåll tycker jag att det är dax för en liten uppdatering.

Helgen har vi som vanligt spenderat i Fränsta, så skönt så.
På fredagen då vi kom dit så åt vi en bit mat, sen kom EvaLena ner och hälsade på.
Det blev promenad, mycke mer än så blev det inte, en mysigt och lugn fredag kan man säga.
LÖrdagen däremot började tidigt, Kicken var väl den som sparka igång tuppen och sedan satte han igång att klippa gräs, Jag och Neo vaknade vid 9, åt frukost och hade lite morgonmys innan EvaLena och Pappa kom ner.

Pappa tog med sig Neo och Cross hem till Ovansjö medans Jag Kicken och EvaLena satte kurs mot Boda Borg.
Hjälp, vilken bra kondis man har :-) Men kul var det i alla fall.
Lite ont i knäna efter allt krypande i gångarna bara och med hala byxor (vilket gjorde att man gled neråt ju mer man tog i) plus en Kicken som skulle peta mig i rumpan hela tiden, lägg på ett skratt anfall på det, mm, rent utav omöjligt att ta sig uppför en sån gång, haha!

När vi kändes oss klara med Boda Borg så for vi en snabbis till Fränsta sen vidare till Ovansjö, där väntade Neo och Cross med tårta och kalas ;-)
Senare på kvällen var det dax för Kräftskiva.

Det har varit en trevligt helg :-)

Idag ska mamma komma ner och vara med Neo under tiden jag är hos vetrinären med Cross, hon ska få spruta plus att hon har fått någon inflamation i ögat som dom ska få kolla på.

På fredag är det Baby Shower at the Lilja/Prego residens :-) haha, Wehooo!!
Och lyssna på det bästa, igår innan jag hämtade Kicken på jobbet, han slutar 9, så beställde jag en present och idag vid klockan 10 då vi fick posten så var presenten med, ojoj det kallar jag snabba puckar!

Ne nu måste jag dricka kaffe innan mina naglar blir ett minne blott..


  

   

  

 

 

  

Stackars!

När jag började läsa den här artikeln så tänkte jag direkt att det måste vara i ett annat land det hänt, men inte, det är i Sverige, närmare bestämt nere i Lund.

Flickan det handlar om är var 4 månader då hon skulle opereras, 4 månader, precis så gammal blir Neo idag.
Stackars stackars lilla tjej. Det gör alles ont i mig.

Läs här ...

Tjohej

Det är top model på tvn, dom dansar fritt utan musik framför domarna, dom skämms inte så jag har tagit på mig det ansvaret. 
Skämmes tamefan, haha!  

Nyss kommit in från en promenad, gick svängen runt förbi sjukhuset, andra gången för idag. Tycker så synd om Cross, lilla gumman, hon är så himla rastlös i lägengeten, men imorgon åker vi till Fränsta igen :-)

Neo somnade precis innan sjukhuset och har sovit sen dess.
LillPruppen har ätit broccolipuré idag samt druckit lite frukjuice. Trodde inte broccoli skulle vara någon hit, men ack så fel jag hade, han mummsa och åt, innan det var klart hade han puré i hela ansiktet, och såg ut som en liten mini Hulken :-)

Nu har jag äntligen blivit av med den där satans utväxten som gjort sig påmind varje gång man sett skymten av en spegel. 

............

Nu har Neo vaknat och vi har kramas järnet!! Han är grym på det, mammas lilla hjärtekrossare! Han ligger på babygymmet nu, fötterna rakt opp i vädret, dreggel långt ner under hakan och blöjan på halva rumpan ojojoj vilken charmis han är, det finns inga ord som riktigt räcker till. Kärleken till den lilla krabaten som ligger där är oändlig. 

Som sagt, imorgon åker vi till Fränsta igen och jag LÄNGTAR, gud va skönt det ska bli! Också är EvaLena hemma så det kommer bli trevligt bara för den skull. 

Ne nu ska jag gosas lite mer med LillPruppen innan han blir hungrig o ska äta.



Ha det bra!
Kram Kram
 


Uppdatering igen, men..

...Jag gör det med bilder istället.



Cross och Alfons


Cross


LillSkrotis


Annis, Viktor, Neo och Jag


Busar med pappa :-)


Här är grabbarna samlade, Johan, Viktor, Kicken och haklappsnisse på bordet :-)


Daniel och Erik, grllning på G

Claudia, så fin så


Angelica och Daniel


Daniel K, haha.


Claudia och jag


hmm ?


Hahahaha!!


Skrattanfall


Ser ut som att han kissar i handfatet ?!


Två av mina älsklingar, den tredje låg och sov


Igen :-)


ÄLSKLING !!


Vi :-)

Uppdaterad!

Middan och disken är avklarad och klockan är bara halv 5, sitter med en kopp kaffe och lurar på ifall jag ska ta med mig mina två älsklingar och gå en promenad, men dom ligger och sover på sötörat båda två så det får nog vänta till lite senare.
Nu vakna Neo så mer än så här blev det inte.
återkommer inom kort :-)

...
LillFisen somnade igen efter han ätit sig mätt, han mår bra på nr 2 :-)
Han mådde bra på nr 1 också men han håller sig mätt längre nu då vi uppgraderat, hihi.


GRATTIS Johan Annis och självklart lilla Mikaela, som blivit storasyster, till Viktor!


Våran lilla familj :-)

Inte lätt att få till en bra bild när det är tre olika viljor inblandade ;-)







Då det gäller bra bilder på den här lilla herren är det inga problem, han är ju alltid lika fin!



Fingrar och tår och fjäderlätt hår
en blick så klar som såge du tusentals år
Det är knappt jag förstår, en son, han är vår!
En gåva till oss är du min lilla! 

Fick en ny kokbok idag som jag har beställt med GI-recept. Mera nyttig mat, hej och hå :-)
Stackars Kicken kom hem en kväll och ställde sig och gjorde Korv och Mos, Stackarn hade fått med sig en matlåda med wok på jobbet, GI så klart, han var utsvulten!! haha..

Med boken så fick jag ett presentkort på lovefilm.se och på adlibris.com.
Lovefilm bryr jag mig inte så mycke om men adlibris har bra priser på sina böcker så det uppskatta jag mycke, kanon bra!


Ellas var här igår, evigheter sen sist, Ja jag vet att jag alltid säger det, men i det här fallet så kan jag verkligen säga att det var evigheters evigeter sen vi träffades sist.
Vi hade tok trevligt, satt ute o pratade lite skit och drack kaffe.
Hon ska ju få bebis hon med så ioch med det blev lite bebisprat, always!!
Hon har aldrig träffat Neo tidigare och han den lilla sötproppen var så trevlig att han sov hela tiden hon var här tror jag :-)

Imorgon när Therese slutar så kommer hon hit, ååh va trevligt.
Therese är en sån människa som man blir glad och harmonisk av, skitbra, skulle behövas fler såna mäniskor! Man blir lite påmind av det som var förut, men på ett bra sätt.
 Det gillar jag!
Ja hon hör ju till den fina lilla skara som ska få bebis hon med :-)


Ne nu ska jag tvätta lite, avslutar med ett kort på en av mina älsklingar :-)



Ha det fint!
Kram Kram



 


Update.

Time for some update dont you think?
Jag tycker det är på tiden i alla fall..

Är nu hemma i lägenheten i stan efter att ha spenderat dagarna sen i onsdags, uppe i Fränsta.
Klippt gräs, KICKEN har klippt gräs och jag har gått runt med trimmern, weheeeii!!
Tog en jävla tid för gräset var så långt, men det blev fint då det var klart.
Har även tagit bort två äppelträd och trimmat lite buskar.
Ska upp igen nu till helgen och fortsätta, tycker synd om Cross som ska behöva vara här i lägenheten, hon är tokigt nöjd då vi är i huset och hon kan springa lös dagarna i ända.

Våran älskade LillSkrotis är fortfarande världens underbaraste, han har blivit större, då även vi ser de så måste det ju nästan vara så, inte sant? :-) Kärleken är oändlig!

GI-metoden är i full gång i detta hushåll, stackars Kicken har inget val, eller jo på sätt och vis men det är ju jag som lagar maten så han får äta de som bjuds ;-) haha, han lider inte, I hope!
Får se hur det funkar, men jag ger det ett tag så får vi se.

Nån som söker lägenhet i sundsvall?


Ja då blir det snart till att packa igen då, för sista gången.
Jag sa ju de, den gången vi flyttar till hus, då flyttar vi för sista gången.
I dropping the B O M B, vi flyttar tillbaka till västra och Fräna F igen :-)
Husköp, love it!!

Ne nu ska jag göra mig lite kaffe.
Ha det fint alla.
Kram Kram



RSS 2.0