Farbror Doktorn!

Ju mer jag tänker på det, dessto mer irriterad blir jag.

Vi var på återbesök på USÖ idag med Neos öra, allt såg bra ut efter operationen men, MEN! det visade sig att han har vätska bakom trumhinnan. Vi skulle avvakta till majmånad och få komma tillbaka då. Om det inte läkt ut av sig självt, då blir det ännu ett ingrepp och ännu en narkos.

Det är bara det att nu ikväll slog det mig att i början av januari, då vi var hos doktorn här på vårdcentralen så sa han bl.a. att det var nedsatt rörelse på trumhinnan. Han la inte så mycket vikt i det utan sa bara att det inte behövdes något medicin. Sedan dess är det ingen av, ursäkta språket, alla dessa jävla läkaren som sagt något om det förutom idag!!!

Neo har alltså haft vätska bakom trumhinnan sedan iallafall januari. Dvs att det kommer inte läka ut av sig självt till maj utan han kommer behöva göra ännu ett ingrepp!

12 januari skrev jag om det här i bloggen. Blir så fruktansvärt irriterad på mig själv som inte tänkt på det tidigare. Men helst på läkarna dom missat, dom har ju tamefan opererat det örat, hur kunde dom inte märka det då??!!

Fy!


Skrotnisse

God morgon!

Idag blir en bra dag :-)


Blåst i parken

Imorse när Neo tyckte vi skulle kliva upp kollade jag på klockan som visade 05.50... Vad i helvete, har klockjäveln stannat eller?! Nä, det var bara en ovanligt pigg Neo som ville göra morgon.
Vi skulle åka till Ann-Sofie, Charlie och Liam strax innan lunch, i och med den tidiga uppstigningen så tyckte nog Neo att det kändes som att det hann gå två veckor innan avfärd. Ååh min snutt, inget tålamod what so ever ;-)

Till slut tog vi oss iväg till en blåsig statspark. Medan grabbarna hade roligt roade jag och Ann-Sofie oss med en termis med kaffe :-) Det var tamefasen ett under att lille Liam stod pall för blåsten, gopojk!

Skön dag!!


Blåst i parken

Imorse när Neo tyckte vi skulle kliva upp och kollade jag på klockan som visade 05.50... Vad i helvete, har klockjäveln stannat eller?! Nä, det var bara en ovanligt pigg Neo som ville göra morgon.
Vi skulle åka till Ann-Sofie, Charlie och Liam strax innan lunch, i och med den tidiga uppstigningen så tyckte nog Neo att det kändes som att det hann gå två veckor innan avfärd. Ååh min snutt, inget tolamod what so ever ;-)

Till slut tog vi oss iväg till en blåsig statspark. Medan grabbarna hade roligt roade jag och Ann-Sofie oss med en termis med kaffe :-) Det var tamefasen ett under att lille Liam stod pall för blåsten, gopojk!

Skön dag!!


Farbror blue

Hade en as trevlig kväll hos Hanna igår, tapas och jävligt trevliga brudar som sällskap.

När jag skulle åka hem däremot så blev det mindre trevligt. Sitter i godanro, trött som ett svin och längtar bara hem till mina två pojkar, tjopptjolahej då börjar det, helt apropå, blinka blått?!? Sen uppenbarar sig en polisbil i backspegeln. Vad i... För några sekunder var jag guilty as hell och höll fan på att skita i brallan. Visa körkort och blåsa. Det gick bra och jag fick åka vidare, tack för den pulshöjaren 00.30 en fredagnatt.
Till råga på allt så kommer polisfan in på jobbet idag och ska köpa underställ ''kan jag hjälpa dig? Jaha en spark i röven sa du, varsågod!''




Ett vackert vinterNorrland

Tycker vi har hunnit med rätt mycket under vår visit här hemma. Jag kommer alltid vara en norrlänning, ända in i benmärgen! Det är fint, jag älskar de övre delarna av vårat avlånga land.

Vi saknar pappa K nå djävulskt så på så sätt ska det bli skönt att åka ner igen, och Neo vill cykla, vilket inte går här riktigt än.
Imorgon åker vi iaf. Vemodigt, på två vis? tjopptjolahej..



Sparande! Hur gör ni?

Operationen gick som på räls idag, skönt att det är gjort och att Neo blir bättre <3

Läste något jag tycker är intressant i nyaste numret av Mama idag. Det här med sparande till barnen, det kan nog diskuteras till jordens undergång. Alla för vi olika men de flesta som var med i artikeln sparade runt 500 kr /månad och barn.
Vi har en stående överföring varje månad den 20e så barnbidraget går in på Neos sparkonto. Det funkar för oss, vi ser liksom inte barnbidraget som en inkomst. Men det skulle vara roligt att höra alla varianter, hur gör ni och hur resonerar ni kring det här med sparande till era barn?

Imorgon tar jag och halvan vårar pick och pack och drar norrut, JAAAA!!! som vi längtat :-)


Sunday!

Öppnade upp denna söndag med en löprunda följt av alldeles för hög musik för den tidiga morgontimman och frukost. Det är något charmigt och glatt över dessa mornar då vi påtar på, sjunger en trudilutt på rätt låt men med fel text och bara mår allmänt gott, en riktigt håll-käften-morgon kan man säga, finns liksom inget att tillägga :)

Jobbade med två kalaspinglor idag.. ja jo, kalaspinglor kan man nog säga :) Det rullade på ganska bra och tiden gick hyffsat fort. Såna dagar gillas, det känns att man gjort lite nytta.

Nu ska jag stänga mina två blå så jag är utvilad till min lunchdate/möte med HannaPanna imorgon :)


KOM OCH KÖP!
       En Julia och Emma på säsongsrensning


En hel och två halvor

I går sades något väldigt klokt på jobbet. Ann-Sofie, min compadre på sportkläder la, kort och gott fram det så här; M och K ska vara tacksamma att dom har två så perfekta sambos som Du och Jag.
Ja jag kunde ju inte annat än att hålla med. Hon är en väldigt klok och vis kvinna den där Ann-Sofie, väldigt!

Nu då våren mer eller mindre har kommit så tycker jag att vi gör ett jävla kliv rätt in i sommarn, utan att passera GÅ. Lite så tänker jag.

Sista ''fria'' eftermiddagen, innan jag och Neo åker till vilda västra där uppe i norr, börjar lida mot sitt slut. Vi spenderade den tillsammans med ytterligare en halva, åkte rutchkana och gjorde vägar i sandlådan, livet på MIN pinne :-)

Tack för mig, hej!



RSS 2.0