Jul jul strålande jul, sen gott nytt år på de.

I morgon kommer vi att fira in det nya året utan snö och utan skumpa. Nä, i år tänkte vi prova med gröna gräsmattor utanför fönstret och Kåvepenin i glasen istället. Förnyelse förnöjer, är det inte så man säger? 
Saken är den att mina två älsklingar, både den stora och den lilla har gått och fått streptokocker så här lagomt i till nyårsafton, stackarna! ):
Vi får se till att få en riktigt mysig hemmakväll, vilket absolut inte gör nånting, och hur som haver så blir det nog ett nytt år hur man än vrider och vänder på sig (:

Hade ni en bra jul förresten? Vi hade det riktigt bra. Då, däremot, fick vi njuta av snö. Snö och blåst!
Hann träffa både en och annan fin vän, som jag saknar er ):
Men en vecka, fy vad de går fort, knappt man hinner landa innan man ska iväg igen.

Nej nu ni ska jag kika på Braveheart.
Peace out (;




Sport hit och sport dit.

Sitter och kollar på "Efter Tio" där det pratas föräldrar som pressar sina barn att prestera bra inom olika sporter. Det är lite creepy men gränsen mellan att uppmuntra barnens prestation och att ge dem prestationsångest är tammetusan hårfin.

Tror det finns för många förädrar som glömmer att förmedla känslan av att ha roligt samtidigt som man utövar en sport, sjunger, spelar instrument m.m, fast att det är poängen med det hela, det borde vara det i alla fall.
Det är värt att fundera på...

Julklappsstressen är över, fast...den infann sig aldrig riktigt heller tycker jag. Så nu kan man slappna av och bara njuta fram till doppareda´n.

Ha det så bra.
Kram!

RSS 2.0