onsdag 22/7

Har haft världens mysigaste dag i Östersund.
Jag är på tok för trött för att skriva något långt inlägg så jag låter bilderna tala för sig.



Fulla munnen med mandarin..


..men världens bästa ändå :)


Bubbeldax



Maire och Molly


Neo Marie Patrik och Kicken


Älskling


Två som var trötta och somnade på hemvägen..


måndag 20/7

Så där, då har helgen gjort sitt för denna gång.
Det är måndag förmiddag och startskottet för min monstervecka på jobbet går av stapeln kl 13.
Sitter fortfarande halvt påklädd och sippar på en kopp kaffe från imorse. Känns som att jag drar ut på allt idag.
Seeeeg seeeg förmiddag... går bara och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag ska börja göra mig redo... för ett liv på macken.

Om jag hade varit det minsta smart hade jag börjat redan nu, medans Liten sover.
Men istället sitter jag här och passar på att uppdatera er om min helg så att jag själv i slutändan kommer stressa mig in i dushen. Stressa mig ur dushen. Stressa på mig kläder samt ett ansikte.
Sen sist av allt kommer jag stressa mig in på Shell med andan i halsen för att seda stå där och vara trevlig även fast man står ansikte mot ansikte med någon surmule som klagar över bensinpriset, vädret el något liknande.

Känner ni hur positiv jag är inför denna dag?

Runt 10 tiden i lördags kom Patrik och Molly hit. Patrik skulle hjälpa Kicken att måla klart och under tiden skulle Molly umgås med mig och Neo. Marie kom vid 11 och det var en hel mysig dag som avslutades med ett kvällsbad på gamlam Gissjöbadet.

Hela söndagen spenderade vi i Kramfors hos Neos farmor Ewa.
Åt pizza, kika runt på allt dom hade gjort om, pratade och hade allmänt trevligt.
Kom hem vid 7 tiden, dödstrött av allt bilåkande. Det är ju ändå en bit att åka fram och tillbaka till Kramfors.
Som tur var så hade vi Neo som underhållare. Neo och synten :)

Nu ni ska jag dricka upp kaffet som stått orört sen jag skrev första meningen..

Ha en bra dag! :)

Neo kan spela med sina händer..


..med sin mun


och med sina fötter!


Fredag 17/7

Meeen vilken härlig dag det har varit idag.
Startade dagen med en liten sovmorgon till 8..nånting.
Klev upp och åt frukost och grejade på, sen var det dax för liten att sova en stund.
Kanske bör tillägga det att jag var ensam om att få sovmorgon. Hur som helst sov Neo till 10-tiden. Då packade vi oss iväg ner till lekparken och där var vi tills det var dax för lunch. Åt en bit mat här hemma sen packade vi oss återigen iväg.

Denna gång begav vi oss till backetjärn, lagomt mycket folk och sol sol sol. Jag och Neo badade och lekte i ungefär en- en och en halvtimme. Sen somnade Neo. Han sov i TVÅ HELA TIMMAR!
Jag passade på att sola min likbleka kropp och nu har den fått en naturligt vit färg istället för grå/vit...
När Neo vaknade så var klockan så pass mycket att vi var tvungna att åka hem och äta middag. Men dagen tog inte slut för det, nepp! När vi ätit klart så gick vi ner till minigolfen och köpte glass och lekte en sväng i lekparken.

När vi kom hem så dröjde det inte lång stund innan P&M + kiddsen anlände. Patrik och Kicken var ute och skrapade klart det sista och nu ÄNTLIGEN är det dax för att måla.

Nåja det har varit en rätt så fullproppad dag, men ack så trevlig.
Ha en bra kväll :)



torsdag 16/7

Sista arbetsdagen för denna vecka är nu avklarad, känns bra. HInner ladda batterierna inna det är dax för nästa vecka som är något av en monstervecka!! Jobbar hela veckan och helgen, endast ledig onsdag och då är det som sagt badtajm, storsjöbadet med P & M och kiddsen. Ska bli såå mysigt!

Eftersom att jag jobbar så blir det ingen Fränsta festival för min del, inte så seriöst iaf. Neo ska vara hos mormor och morfar hela helgen så först och främst när jag slutar jobba på fre så åker jag upp till ånge så jag får pussas på prinsen, sen kanske, KANSKE jag går ut och kikar en sväng..

Idag när jag kom på dagis och skulle hämta Neo så såg jag ett märke på hans kind, format som en mun med små avtryck av tänder. Någon hade tagit en tugga av min lilla skrotunge, jag förstår att det är svårt att låta bli för att han är så satans söt, men inte sååå hårt :( Nåja, det är väl sånt som händer på dagis, I guess?  

Undrar jag ifall jag ska pallra mig upp på macken och hyra en film. Måste ändå v'nta på att K kommer in så jag har tid på mig att fundera.

Någon som har ett filmtips så här på kvällskvisten?
Det behöver inte vara någon ny bara det är en mysig film som man blir glad av.

Ha en bra kväll :)


..det bästa av allt är kärleken!



Onsdag 15/7

Ikväll infinner jag mig tidigt vid datorn, redo att blogga om min relativt göralösa dag. Har varit ledig och pysslat på lite här hemma. Jag och Cross gick och hämtade Neo på dagis vid 1-tiden. Då hade han varit borta länge nog :) Det är en helt annan sak ifall man är ledig och han är på dagis, det blir ju så tomt!! Ingen buse att springa efter eller någon att leka i polen med. Han blir förresten 15 månader idag! :)

Nåja, väl hemma så fick vi kaffebesök av Patrik, Neo badade lite i sin pol och åkte runt på sin lilla trehjuling, dock med hjälp av mamma och pappa förstås.
Vid fem tiden skulle vi vara hos P&M för att äta middag men innan dess så åkte vi på sörsidan och badade, alla utom jag. Cross hoppade till och med från bryggan, toka! Det var inte vidare varmt i vattnet men det störde inte Neo inte. Han traskade i som ingenting. Själv så strök jag runt vid strandkanten, det fick duga för min del...

Klockan 5 infann vi oss som sagt hos P&M, där bjöds det på köttbullar och stuvade makaroner, väldigt enkelt men kanske hur gott som helst! Vi bestämde oss för att åka på Storsjöbadet på onsdag, det ser jag fram emot. Måste köpa ett par nya badbrallor till Neo, han har ett par som han fick för bara någon vecka sen men dom är bara vanligt tyg. Måste ha ett par som är, vad ska man säga? Vadderade? såna där tjocka som nästan är som en blöja..skitsamma. Ja ska köpa såna iaf!

Ja vad ska man ägna sig åt resten av kvällen tro? Liten somnade ju så fort han ötit upp vällingen så nu är det så där tråkigt tyst igen...

Får se ifall det blir en promenad ner till vattnet med Cross, om inte så är det inte hela världen för hon ligger i skrivande stund och snarkar här brevid mig.





Ha en bra kväll, tack för mig!
Kram

Tisdag 14/7

I skrivande stund sitter jag och kollar på So you think you can dance, dom dansar hej villt och jag rycks på nått sätt med. Sitter likt en speedad ekorre och stampar takten med både händer fötter huvud armar och ben, lite dampaktigt kanske man kan säga. Nåja taktkänslan finns där inne nånstans, men inte just nu..

Idag har jag jobbat hela dagen och Neo har varit på dagis, Kicken har varit hemma och skrapat färg. Det är bra, snart är det klar och dax för målning, NOT!
Nu ikväll har jag varit på ljusparty med Marie, trevligt.
Mycket fina saker och många underbara dofter, herregud. Höll hårt i plånboken för det var mycket jag ville ha, MEN som sagt, man kan inte få allt man vill här i världen. Om man inte heter Neo ;P

Har även hunnit med en hel del ute-bus med Neo. Han älskar att vara ute och spatsera runt och kika men framförallt pilla på allt. Det finns inget bättre än att ha Neo i sin närhet, han pratar ibland oavbrutet och frågar saker hela tiden. "Eh de där" är standard eller "titta!" "titta!" och samtidigt pekar han på allt mellan himmel och jord. Han är bäst och det tåls att upprepa! Imorgon blir han 15 månader, hjääälp vad tiden springer iväg.

Imorgon är jag ledig och tänkte passa på fixa lite ute på gården dom 3 timmar som Neo är på dagis, om vädret tillåter vill säga. Nu ska jag kika på Spårlöst sen sova.

God natt!



 


Länge sedan sist...

..men nu är jag tillbaka och det med besked.
Mycket har hänt under min tid som ickebloggare. Både bra och mindre bra saker, mest bra dock.

Neo har börjat på dagis vilket går över förväntan, tror ni det känns bra? Svar JA!
Det känns så skönt när man vet att han har det bra, trivs bra och leker för fulla muggar under tiden man jobbar. Bästa av allt är när man hämtar honom, han skiner upp som en sol och ger en världens bästa leende sen får man, i bästa fall, en snabbpuss i förbifarten då han springer iväg för att hinna leka lite till innan hemgång. Mitt lilla yrväder.

Ja just det, den 14/6 förlovade vi oss, weheeeii :)

Mer då?...
Vi har fått tagit över våran sommarstuga, så i lördags var jag Kicken, syster och David där uppe och grejade. Klippe gräs och körde trimmer i sisådär 3 timmar, pjuuhh!
Men vad mysigt va, ett eget sommarställe, det känns fint.

Igår var vi till stan och köpte grejer, mycke grejer. Så nu ska köket göras om men först ska huset målas. Kicken har varit ute hela dagen och skrapat färg. Kanske borde man vänta med att måla tills färgen ramla av helt och hållet, för det där med att skrapa bort den det tar sin lilla tid!!

Ovan bloggare numera, ont i fingrarna av allt skrivande. Måste sova, ska upp och jobba imorn.
Sov gott.
Kram kram

Lilla Tuva och Neo

RSS 2.0