Oii

kolla in den här super söta

Zirkus jumpsuit från Oiidesign
Finns i Beige/Brun (bilden) Röd och Grön.



Uppdatering kanske?

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, men det har som varit lite fullt upp med flytten.

Idag så har i alla fall jag och Neo varit på MiniSjung.
Han var mest bara brydd och nyfiken på alla andra små bebisar, drog till med något illtjut ibland som överröstade alla små söta sångröster  :-) haha..
Han dregglade ikapp med Loke, pratade som en liten tok och skrattade om vartannat tills han till slut blev trött och ville sova.
Vi packa ihop våra saker och sa hejdå, blev inget "stor & liten" idag. 
Men det gör ingenting för vanligvis brukar han sova vid 10 tiden, precis då det börjar, så det kan bli lite svårt att vara med, ja vi får se hur det blir nästa tisdag.

Nästa vecka börja vi på träningshuset.
Vi, jag och Neo :-)
Förutom att jag ska spinna och träna vanlig core med styrka så ska vi börja på mamma&barn core
Kanske inte blir så mycket träning, men det är alltid kul att göra nånting tillsammans med lillskrotis, det är huvudsaken!  :-)


Tiden går fort :-)





                                          

                                      







Ne, mer än så får ni inte idag ;-)

Ha det bra, puss och kram!


Tävlar igen :-)



Jag och Neo tävlar om ett presentkort á 300:- att handla för hos
Yorrik´s
Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå

Vi Tävlar :-)



Jag och Neo är med o tävlar om ett presentkort på 300kr hos Krumelur i
Tant Ulrikas blogg.
Var med o tävla du oxå!


Neo Neo Neo

Det har varit så fint väder hela dagen, men kollar man ut genom fönstret nu, ja då blir man bara deppad. Det börjar bli lite mulet, känns nästa som det ska bli regn.

Jag och Neo har sprungit runt i affärer idag, igen!
Men idag blev det inte mycket som följde med hem förutom en ny leksak till lillskrotis i form av en hund med massa färger, det är någon slags skallra om vibrerar, han tycker redan den är rolig :-) Vad mer, jo en stjärnhimmel till prinsen som ska sitta på hans rum i huset, tokmysigt och två nya skivor som vi kan ha i bilen, Barnkammarboken vol 2 och 3 eftersom att vi redan har vol 1 :-)
Själv köpte jag mig ett linne och en kofta, kikade efter ett par skor som Kicken vill ha men jag hittade dom inte, typiskt mig!

Imorgon ska vi återigen till Ånge, ska lämna Neo hos mormor och morfar, buhuu :-( Uffa va jobbigt!!
Men det blir nog jobbigare för han ifall han ska behöva vara med och åka fram och tillbaka mellan Fränsta och Sundsvall flera gånger då vi kör sakerna från lägenheten.
Vi syns ju igen på lördag, det går så här fort - så är det lördag. Då ska vi pussas o gosas i VÅRAT nya hus :-) iiiih va kul!!!

I förrgår då vi skulle hämta pappa Kicken på jobbet så var det inte många plus grader ute vill jag lova, så vi passade på att avverka premiären av höstoverallen, jag tror han tyckte om den, för han somna på två röda, sweet!

Här kommer bilder.
Nu äre bus på G.


Ha det bra!
Kram Kram


Gratis presentkort! :-)

GratisKläder.se grundades sensommaren 2008, och idéen med sidan är att man ska kunna tjäna ihop poäng, helt gratis, och därefter växla in poängen mot presentkort på H&M. För att kunna göra allt detta krävs det att du är Medlem, som du blir helt gratis.

Bli medlem här!


Skogsmulle

Idag är vi, Jag Neo och Cross i Ånge igen. Då vi åker tillbaka till stan så ska Cross få stanna kvar här hos mamma och pappa, tycker så synd om hon då hon ska behöva vara i lägenheten. Hon verkligen vantrivs, lilla gumman.

På tordags får hon sällskap av Neo, han ska få sova hos mormor och morfar torsdag till lördag, tror jag att det blir. Då vi flyttar dom sista sakerna från lägenheten. Städar ur och så där..
Gud va skönt, kan ni förstår att äntligen, äntligen så ska vi flytta till huset. Jag längtar så mycket att jag håller på att spricka. Jag vet att Kicken längtar minst lika mycket han med :-)

Idag så har vi varit ute i skogen. Cross var alles tokig, dock inte lika tokig som Ceasar men det var då inte långt ifrån. Han är stövare och hoppar och far värre än en kanin, han är med andra ord jäkligt spänstig. Cross hon flyger och far lite mindre likt en kanin och är med andra ord låångt ifrån spänstig. Men hon gjorde så gott hon kunde. Istället för att hoppa över, så kom hon på att hon kunde braka rakt igenom eller gå långa omvägar för att komma framåt, alla alternativ var bättre än att studsa över alla hinder som Ceasar gjorde.
Neo han satt i bärstolen och mös :-)


Våran lilla SkogsMulle :-)

Idag har vi beställt våran nya barnvagn, en babyjogger, City Elite. Nu har den "gamla"  vagnen gjort sitt i för lilla herr Rahmquist så jag hoppas han kommer trivas med sin nya :-) Den gamla kommer dock finnas kvar för han sover himla bra i den, men den är klumpig!

Nu ska jag dricka lite kaffe och ta det lugnt innan det är dax att packa sig hemöver stan igen.
Ha en fortsatt bra kväll.
Kram Kram


Måndag måndag måndag..

Jaha, då var det måndag igen.
Jag verkligen hör inne i mitt huvud hur negativt jag får det att låta..?
Det är inte meningen!
Jag har iaf haft en jätte trevlig dag.

Vi började med att släppa av Kicken på jobbet, sen for jag och Neo på Birsta City, shopping nerverna som spökade, IGEN! Det blev ett par brallor och en rutig, stickad tröja till Neo. Hann inte så mycke mer än så eftersom att mamma och pappa skulle komma ner så vi for hem och väntade tills dom anlänt.

När Neo vaknade så for vi in till Birsta igen, denna gången så var vi dock bara på Coop och handlade mat. Träffade Kicken så han fick pussa lite på Neo :-)  
Jag tyckte att det var dax för lite tacos, jupp jupp, så blev det och gott var det!!
Efter det, ett bra tag efter vi ätit så drack vi kaffe och åt en kaka. Sen var det dax för dom att bege sig hemöver igen.
Vi har som sagt haft en trevlig dag :-)

Jag måste verkligen byta min linser till en annan sort! Blir ju galen då jag konstant måste blinka så fort jag är ute och då jag kommer in så sprutar tårarna, eehej cp linser, svar ja! Ska till optikern på torsdag som tur är så hon får tametusan fixa det här :-)

Btw, det blev inget vin i lördags. Jag fick dock umgås lite med Therese men det blev inte riktigt som planerat! Va fasen, det går fler tåg :-)
På söndagmorgon då jag vaknade så saknade jag Neo så mycke att jag höll på att sprängas. Jag menar, då hade jag inte träffat han på typ 10 timmar :-) haha det är sjukt hur mycket man egentligen kan sakna någon så där. Mitt lilla hjärta!!

Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe innan LillSkrotis vaknar.

            
Neo på Coop                     Jag på väg

    
Kolla in tassen ?      Kaxig Kissemiss



Kvällsmys med morfar.

Ha det så bra!
Kram Kram


Idag är det lördag!

Klockan är bara närmare 4 och lilla Jag sitter och gäspar.
Måste hitta på nånting sen så tröttheten försvinner.
Senare ikväll så ska jag iaf ner till Therese och Johan, Neo ska sova med mormor så jag får se ifall jag tar med mig en vinare eller inte :-)  

Idag har vi, jag Neo och Therese fikat på konsum.
Preggomagen börjar synas mer och mer och hon är så fin.
Det är sant som folk säger, det är nånting när man är gravid, det syns i ögonen, man utstrålar något speciellt. Det är fint!
Vi måste iallafall träffas oftare nu då vi flyttar till Fränsta, that´s it..

Sen då vi kom hem till mamma och pappa så gick vi på en liten prommis med Cross.
Neo "åkte" i sin nya stol och han stormtrivdes, min lilla skrotunge :-)


Dax för promenad..

-Lill-tåa, Tå-tilla, Tille-rosa Krok-nosa och stortompen, säger man de samtidigt som man tar på Neo små små tår, så börjar han skratta, så sött!
Men rätt var det är så tycker han att det blir skittråkigt och kollar åt ett annat håll :-) Kul att man kan vara lite roande iaf. Jag menar, han är ju bara 5 månader, dom ska väl inte vara så lättroad..?? haha!

Igår så beställde jag en mössa till Neo, en röd toppluva från Nova Star, han kommer bli världens snyggaste, kommer bli? Vad säger jag, Han ÄR ju världens snyggaste..
Den kommer i varje fall passa bra till han nya overall :-)

Ne nu ska jag ringa till min älskling som är hemma i stan och som förmodligen har ont i håret idag ;-)

Puss & Kram


Somna sittandes, går det?

Ja det är inte långt ifrån för min del kan jag säga, men jag tror inte jag skulle lyckas att slockna utan att lägga ner huvudet.

Sitter i skrivande stund hemma hos mamma och pappa. Neo sover på sötörat och Cross lika så.
Tina tog sitt pick och pack för att gå hem och sova för inte så länge sen.
Det har varit en bra dag idag, trevlig!
Tina kom strax efter tolv, vi drack te, lekte med lillskrutten och pratade skit. Hon gick sen hem till sin mor och far igen.
Lite senare, klockan sex för att vara exakt så hämtade jag upp henne igen och vi åkte på Thai, åt god mat och pratade mera skit, mest minnen, men lite skit också :-)

Haha, jag skrattar alltid, och då menar jag alltid då jag umgås med Tina.
Det är alldeles underbart, finns ingen i världen jag kan skratta så mycke med, det finns i och för sig ingen i hela världen som har samma humor som jag heller, förutom Tina. 
Tillomed Neo skrattade åt Tina, lägg märket till ÅT, haha jaa herregud! 
Också ska hon få bebis, så jäkla kul!

Neo har fått sig en ny höstoverall idag, Koala Suit från Didriksons. Tack Morfar :-) Han är toksöt i den, drar man på han luvan så ser han ut som en liten koala faktist, sweeet, ja va!! 
Kan nog använda den i vinter också, dom dagar det inte är allt för kallt för då blir det vinteroverallen!
Annars blir det lager-på-lager, vilket jag tycker funkar tokbra.
Ska bara införskaffa en tunnare ull overall, sen så kör vi!

Han har även fått en bärbarnstol som han redan tycker om, även fast vi bara promenixat runt en kortare sväng.
Imorgon däremot så ska han få följa med, sittandes i sin nya farkost, då jag är ute med Cross, måste gå en lååång promenad efter vägen eftersom att det är älgjakt på hög nivå ute i skogen, suck!

Men nu är det natta...
Tjohej och Godnatt!


Ny dag..

Ja, den nya dagen börjar sakta men säkert närma sig sitt slut. Vi har varit på Birsta City och sprungit runt idag, Jag och Neo.
Mysdag bara han och jag :-)
Han vägrade ligga ner i vagnen även fast han var toktrött, gick inte ens för sig då den var inställt på halvligg, Ne denna bestämda lilla herre skulle minsann sitta upp, helst av allt glida runt på mammas höft så han kunde se ALLT.
Han är bara för söt alltså, ojojoj!





I helgen ska jag Neo och Cross åka till mamma och pappa, vara där hela helgen.
Pappa Kicken ska stanna kvar i stan och hitta på nå bus :-)
Han får ju följa med om han vill, men han övervägde att stanna hemma.
Jag ska nämligen dit för att jag har bestämt träff, först med Tina och Sofie, sen med Therese. 
Var ju ett tag sen jag träffade någon utav dem nu. Det ska bli riktigt trevligt! 

Igår var mamma här och vi hade en dag nere på stan.
Jag tycker bättre om Birsta faktist. Mycke lättare att ta sig dit man vill på ett smidigt sätt då man har barnvagn i Birsta än inne i stan. Ja jag menar då man trallar runt inne på gallerian..

Och appropå barnvagn, vi har hittat en snygg, mega snygg Jogger. MÅSTE BARA HA DEN. Vi ska köpa den, vi SKA, ingen tvekan om saken. Finns i olika färger men jag tycker nästan helsvart var finast, den fanns dock i blå också men jag tyckte den skulle vara mörkblå isåfall.

Ne nu får det vara färdig bloggat för den här gången och du, Stig Grips pojken, jag vet att du läser ;-)

Ha det bra alla
Kram Kram

Älsklingen!

Idag blir Neo 5 månader, mamma och pappas stora pojke !!

Fingrar och tår och fjäderlätt hår
en blick så klar som såge du tusentals år
Det är knappt jag förstår, en son, han är vår!
En gåva till oss är du min lilla!





Mitt barn i min famn, jag viskar ditt namn,
och plötsligt känns det som om all världen försvann,
som tiden stod still, en son, han finns till!
En livets gåva är du min lilla! 


Stort GRATTIS till Putte & Marie som fått en liten Molly! :-)


Jag är nästan nästan hes..

Jag känner mig irriterad i halsen, ni vet så där att man harklar sig stup i kvarten. Kommer säkerligen vakna imorgon med halsont.
Bäst att inte gå händelserna i förväg, istället så tänkte jag kurrera mig lite ikväll.
Mysa mysa och mysa med min tre älsklingar, kanske en godispåse eller två också :-S Mysas ska här göras i alla fall.
 
Efter två dagar i Fränsta så är vi hemma i stan, hör och häpna. Men det är inte så lång tid kvar nu innan vi tar sista flyttlasset och får börja kalla Visslandsdalen för hemma
Ewa är så go så hon tvättar, stryker och sätter upp alla gardiner jag vill ha kvar, tills vi flyttar in, så himla snällt!!

I fredags när vi kom till huset blev det inte mycke gjort, Kicken hjälpte Anton att bära lite av hans saker, men i övrigt så var det som sagt lugnt. Cross var helt gaalen och sprang runt som en tok, var även ut en sväng på vägen, ajjabajja!!!

I lördags däremot blev det mer fart. När vi vaknade så packade vi i ordning lite för att sedan sätta fart mot Östersunds badhus.
Weheeeii, Neo var nöjd, plaskade galet mycke och tyckte att det var skitkul med allt folk.
Men medans Kicken Johan och Julia åkte rutschkana och gjorde såna där saker man kan göra då man är några år äldre äldre än 5 månader så passa Jag och Neo på att mysa vid barnpoolen, lillfisen trivdes som fisken och det gjorde jag med.
Efter badet åkte vi till Evalena. fikade och pratade lite skit innan vi for vidare på max och åt mat. 

På lördagkväll var farmor Ewa barnvakt till Neo och Julia, för vi drog på en liten spontanfest så dära :-)
Händer ju inte allt för ofta numera. Det var kul och jag hade tok trevligt, faktist!! :-)

Ne nu ska jag dricka kaffe och mysas!
Ha det bra.
Kram Kram

Måste passa på att säga GRATTIS till Lilja & Claudia som fått en liten Maya, så himla fin lite tjej!
Ännu en som kommer springa efter Neo  ;-)


             
Äntligen framme...                        Neo och Kicken

               
Äter hand...                                  Världens finaste!

                
Spanar..                                    Plaskar...

            
Johan Julia Kicken och Neo        Handduks mys

           
               Neo och hans kusinvitamin Julia

             
                           På hemväg!!

                          
Kicken och Johan           Jag och Min Peter Jhide -lookalike ;-)
                                                       

Kicken Johan och Marlene


Och Hon är så söt
så hon måste
vara med! :-)

Snart helg igen.

Veckorna går, trots allt, rätt fort ändå.

Har fått en tid hos optikern, imorgon klockan 10. Självklart så kan jag inte den tiden, oväntat, så jag får vänta ett tag till.
Igår så var vi i Ånge en sväng, hos mamma och pappa. For en sväng till min faster som fyllt år också. Trevligt som vanligt :-) För Neo så var det gasen i botten som gällde hela dagen, Goprupp!!

Förövrigt så har jag och Neo varit på Drakborgen idag. Han var supernöjd när han fick sitta och gunga på en "gunghäst"´, "-" för att det i själva verket var en grön tygdrake, whatever, den gungade ju i alla fall :-)
Han är ju så pass liten än så han fick hänga med mig o kolla på när dom andra åkte radiobilar, hoppade i hoppborgen osv. Tuff med morsan, you bet! Han trivdes som fisken...
Han huvud snurrade som en, ja jag vet inte vad, men han skulle se allt !!

Om ni missat att jag är med och tävlar i inlägget här under så vet ni nu att jag gör det och kan bara passa på att säga, vinner vi inte en beanie till Neo så köper jag en, han ska ha en, dom är ju så himla tuffa. Alla kläder från Stockiddo och Kuckleheads är stencool, tycker om retrostilen :-)

Nu ska vi mysas mina två älsklingar och jag, innan vi ska hämta den tredje, som jobbar..

Puss och Kram


Åka drake :-)


Neo kör bil, en röööd bil!


Nyfiken i en strut !! :-)

Tävling



Jag tävlar om en beaniemössa från
Stockiddo på Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED

Söndagsblogg, uppdat. Måndag med bilder..






Idag har jag ont i huvudet, typ så där 17 dagen i rad, ska beställa tid hos optikern imorgon. Det är nog kanske är dax för ett par nya glasögon, who knows?
Har hittat några som jag tycker är helt okej. 1994 då fick jag mina första glasögon, 14 år sen, då var jag alltså 4 år... haha nää va, jag var 8 år. Kommer tillomed ihåg hur dom såg ut :-) Blå och mer eller mindre klotrunda, sweet!

Nog om det, nu har Neo fått en sina vinterkläder, en overall från Po.p, tokfin, och ett par skor/tossor i lamm ull från brandos.se bara en passande mössa och ett par vantar som saknas. Tänkte inhandla så fort jag hittar Po.p-kortet som jag har tappat bort, hmm?!
I natt sov iaf våran lilla älskling hos Mormor och Morfar, dock inte min idé utan min mammas, hon ville så gärna så okej då :-)
Jag Evalena och Kicken åkte till huset och satt där och hade trevligt, kikade på tv och gjorde grimaser, färgade hår och så där :-)

Ska uppdatera med lite bilder då jag kommer hem till stan igen.
Tills dess får ni ha det så bra.
Kram Kram

Nu är det måndag och vi är tillbaka i stan och som jag sa så skulle jag lägga upp lite bilder, sagt och gjort...




         
Jag och Neo                             Lillen
        
      Nån som vill flytta            LillSkrotis med moster

         
               Morgonmys                      Världens finaste Cross 
         
      Så söt                     17 dubbelhakor :-)
            
D´oh                                           Dangerous


Så där ja.
Nu ska jag ta och damsuga innan mina två älsklingar vaknar.
Ha det fint.
Kram Kram


En Liten Promenad..


Cross kan inte gå många meter utan en pinne i munnen..


LillFisen är som vanligt nyfiken och skulle vägra ligga ner.


Sol sol sol


...inte utan min pinne!

Svamlar jag mycke eller?

Jag och Angelica var och såg Sex and the City- the movie, på bio i söndags. Bättre sent än aldrig. Ja men så var det verkligen, hade vi sett den tidigare så hade vi troligtvis inte haft en hel rad för oss själva, okej vi hade kanske en rad var, eller mer.
Vi var iaf 8 tappra själar i salongen som hållt oss ända in i det sista för att se filmen.
Så, hur var den? I lööööv it ;-) Vad trodde ni?

Nån sa till mig för ett tag sen att tjejer som kollar på Sex and the City, tror sig leva i en Sex and the City värld, dom liksom jämför sina egna liv med deras...

Ja...

Hmm....

-Dom bor i New York, Jag bor i Sundsvall, (samma lika)
-Dom använder klackeskor och klänning varje dag, Senast jag hade på mig klänning och klackeskor samtidigt, var på skolavslutningen i 3,e klass. (snarlikt)
-Dom är ute på klubbar och dricker goda drinkar natten lång, Jag snubblar mig ner från sängen och ut i köket några gånger per natt och gör välling. (vätska som vätska va?)
-Dom träffas 4 stycken så ofta dom kan, fikar och prata massa massa tjejsnack. Jag skyndar mig att koka kaffe och dricka en kopp under tiden Neo sover sen skäller jag på Cross lite titt som tätt (när kicken är hemma så är vi också 4)

Ja vad tycker ni? Jag älskar Sex and the City, men jag har mitt liv och det är jag mer än nöjd med :-)

Cross har fått frispel, haha hon är så satans söt, hon vet när hon gör fel, vad hon får göra och inte. Men ändå måste hon prova, hon kan ju komma undan med de :-) Nyss försökte hon smyga ut från toaletten (?) med en toarulle i munnen men så fort jag hosta till lite så släppte hon den i och gick vidare som ingenting hade hänt liksom :-)

Neo, lilla Neo..
Han brukar bli så där tokbusig, blunda riktigt hårt och dra armarna mot sig och grimasera med hela ansiktet, det ser ut som att han ska skrika men får inte fram ett ljud för han tar i så mycke.
Ja så brukade det vara, fram tills igår då han helt plötsligt kom på hur han skulle göra, nu skriker han rätt ut, som värsta sirenen, man hajjar till, det är oundvikligt!
Hur kan det komma så där mycke ljud ur en sån liten krabat? Precis som man tänkte då han fes första gången, "Oh my god, det där måste varit Kicken"..



Matglad?


Mina pojkar!


Dyrbar last!! :-)


Nu måste jag få i mig lite lunch!
Ha det bra
Kram Kram

RSS 2.0