tisdag 18/7

För ett tag sen var det en person som gjorde ett korkat uttalande i form av nånting sånt här "Det här låter kanske dumt för er ( mig och pappa K)  när jag tycker att jag får lite pengar när jag får " också sa personen hur mycket denne skulle få i lön. Och med det antyder då denne att jag och K har det dåligt ställt. Det har stört mig så oerhört mycket sen det sas. Visst, man är inte den tätaste men vi har å andra sidan inga onödiga lån och tar aldrig nånting på kredit. Vi har målat om huset, gjort om övervåningen köpt ny kamin och saker så vi ska renovera köket och det har vi sparat ihop till och under tiden får man leva där efter. Så enkelt är det, samtidigt som vissa andra ska visa sig ha så mycket pengar och lever livet men då dom egentligen har skulder upp till örornen och inte äger en pinal i huset.  TAACK då har jag fått det ur världen!!!

Har jobbat hela dagen, slutade 18 och hann bara vara med Neo drygt 2 timmar innan det var dax för han att göra kväll. Älskade lilla barn att man kan älska någon så mycket, det är helt otroligt!

Sitter och väntar på K som slutar kl 9, har tänt ljus och det är sååå mysigt! Tråkigt att det börjar bli påtagligt att sommaren har gjort sitt för i år, vilken sommar förresten? Totalt värdelös om ni frågar mig! Nåja, mysigt i alla fall då man kan tända ljus och göra mysigt så här på kvällen :)

Hittade ett gamalt kort igår, det bevisar verkligen att tiden går fort!
Avslutar med den.
Ha en bra kväll!


fredag 7/8

Snacka om att ständigt ha en innre stress, och då menar jag dygnets alla timmar utan att överdriva. Är det inte det ena så är det de andra.
Jag kan inte slappna av då jag sätter mig ner vid exempelvis datorn, som nu. För då är det nånting jag inte gjort som egentligen skulle behöva göras och då blir det sura miner. Har inte sovit en hel natt på jag vet inte hur länge (Okej, natten mot onsdag, då sov Neo hos mamma) Ibland känns det inte som man räcker till som man är. Jag börjar bli galen på mig själv. JAG KAN INTE SLAPPNA AV!!

Har i alla fall haft en bra dag med Neo, mysig. Precis som det ska vara!
Jag älskar att vara med Neo, i hans närhet får man tankarna på annat om det är nånting som tynger ♥

Så där, nu har jag lättat mitt hjärta en aning, vidare till något annat.

Har varit på besök hos fam. Söderberg/Metso idag fick oss lite fika och en trevlig pratstund. Det är långt mellan gångerna nu men så är det då man är en working mom of ONE haha...

Elin, ni vet hon som ecodrivar sin pojkväns bil till max och kör tuff utan AC, hon var hit en sväng idag. Det var trevligt. Jag tycker om Elin, hon säger kloka saker och har samma humor som jag. Och även fast vi lever två helt olika liv så förstår hon. Så har det varit sen day one. Även fast vi inte hör av varandra regelbundet så vet man ändå att den dagen vi hörs då är det som vanligt. Man vet att hon alltid finns där.. det är väl fint!

Nog för idag.
Hörs och störs!


torsdag 6/8

Ååh vilken lång dag det här har varit.
Klev upp vid halv 6, började jobba halv 7 och kom inte hem förän kl 17. Stoppade in Cross i bilen och sen begav vi oss till Ånge för att hämta Neo som sovit hos momma i natt. Har längtat så himla mycket efter han hela dagen. Hade till och med svårt att somna igår för att han inte var hemma, min lilla pojke!
Väl framme i Ånge hann jag tjuva åt mig en puss och kram av Neo i förbi farten, han hade fullt upp med att plocka hallon han och hur rolig är en kramsjuk mamma när det finna såna goda saker i närheten?

På hemvägen ringde pappa K, jag hade lyckats låsa ut han!?!?! Lägger ni märket till den röda tråden? Jag och nycklar hör inte ihop, what so ever!!

Nu är jag ledig i en hel vecka och det ska bli så skönt. Bara få vara hemma och pyssla på, mysa med Liten och bara va´.








onsdag 5/8

Ännu en gång har jag haft ett oplanerat blogguppehåll, sån´t e livet så man är småbarnsmamma och försöker få vardag, dagis och arbete att gå ihop.
Låter kanske, för er som inte är så insatt, lite knäpp. Dagis är ju förfasiken till att att få såna saker att gå ihop.
Men vårat fall är det inte så lätt som det låter. Både jag och pappa K jobbar nämligen kvällar och häromkring finns det inget dagis som har kvällsöppet. VI har inte så många att ropa på hjälp efter heller, vi har ... mamma! Och det är jag hjärtligt tacksam för. Hon ställer upp i vått och torrt, dag som natt ♥
Där har ni problemet, nog sagt om det!

Idag när Jag och Neo skulle fara till ånge så hände nånting rätt komiskt så här efteråt.
Jag satte fast Neo i bilbarnstolen stänger dörren och ska gå runt och sätta mig på förarsidan. Klick, hör ja precis då jag kommer runt på andra sidan. Det är Neo som låst dörren, centrallås = alla dörrar går i lås. Nycklarna sitter självklart i bilen, PANIK!
"Neo, kan du trycka på den där knappen igen" säger jag med näsan tryck mot rutan på hans sidan samtidigt som jag försöker peka ner på knappen han ska trycka på. Han tycker självklart att jag är knäpp och börjar skratta. Till slut lessnar han på sin konstiga mamma och börjar plinka på sin lilla synt som han tagit med sig in i bilen. Får en snilleblixt och kommer på att jag självklart har reservnycklarna men i samma stund som tanken slår mig kommer jag på att tidigare idag så letade både jag och pappa K just reservnycklarna, PANIK igen!! Går iaf in och rotar igenom hela nyckelskåpet och hittar dom. När jag kommer ut så har Neo redan låst upp och är skapligt less på att sitta i bilen!
Va fan, det låter som en dålig komedi, men jag skrattar när ja tänker på det. I stundens hetta blev jag enbart stressad och tänkte att det kanske kunde bli för varmt i bilen etc etc, hönsmamma som jag är!

Ne, nu måste jag stänga mina två blå för imorgon väntar jobb, sisådär kl halv 7 för att vara exakt.
God natt mina vänner.

     


 

        



 


RSS 2.0