Haha..

Har ni svårt att förstå skånska så kanske detta hjälper lite ? :)


Julafton..

Nu blev det lite bak och fram med inläggen här, men så får det vara :)






Pics...


Ååh vilken dag.
Vi har spenderat det som har varit av dagen, i soffan! :)

Igår, Förfest hos oss sen Mittis.

Idag, saknar Neo och Cross, massor..
KOM HEM! KOM HEM! KOM HEM!







God Jul!


EFTERLYSNING!

Ikväll så har vi haft det riktigt mysigt.
Vid 6 tiden gjorde Elin N ett pitstop på väg hem från stan, det var trevligt. Vi har varken pratat eller setts på evigheter. Drack kaffe och surrade på. Efter ett tag kom Anton och Elin T in vilket också var trevligt. Det är lite mysfaktor med tända ljus och goa personer på besök så här dagen innan julafton.
När dom gått så var det läggdax för Neo, stängde sina två blå på en halv sekund och somnade med nappflaskan i munnen. Efter ett tag kom Anton åter igen in denna gång med Johan.
Vi har spelat bingolotto, dock utan vinst!! Haha, det här var kul, Vi satt och spelade både ettan och tvåans bingo, under tiden satt Kicken och svor över att vi inte hade samma vinster på våra lotter som Anton hade på sin, måste tillägga att Anton köpt sina lotter och hade en riktig lott eller vad man ska säga, Vi köpte våra vi också men på nätet, så vi hade utskrivna lotter på ett vanligt a4-papper. Åter till det roliga, rätt var det var så kom Kicken på varför Anton hade bättre vinster. Jo för Kicken hade skrivit ut lotter som var från oktober ? hahaha... Så vi hade suttit och spelat på gamla lotter ;) Nåja, det fixade sig till slut då han slrev ut som rätta :D

Längtar tills imorgon ja :)

Och du Ewa, nästa år är vi allihopa tillsammans på samma ställe :)

Efterlysning var det ja, VART ÄR ALLA KOMMENTARER?? Nu när det är jul så kan ni väl lämna ett litet avtryck, kul och se vilka som läser :)

Nu äre natta
Kram Kram och en riktigt God Jul

Granen står så grön och fin i stugan... trallala

Nu ikväll har vi grejat iordning julgranen, visst är det mysigt, men den rätta julfeelinen kommer nog inte förän på julafton skulle jag kunna tro.

Neo sover iaf, gospruppen som man inte kan få nog av...
Nog sagt, jag ska kila vidare.


Kräem

Neo, min lilla sötnöt!


haha

Rackarns!

Kommer ni ihåg att jag inte kunde komma in på min mail för ett tag sen? Samma sak hände idag, dom på supporten sa att mitt konto blivit kapat och varför det blivit det kan jag inte i min livligaste fantasi förstå. De enda mailen jag får är ju mer eller mindre reklam och sånt crap. Skitsamma, nu är det fixat igen iaf :)

Jag skrev ju igår att jag ville hitta på nånting idag, sagt och gjort. Mamma kom ner imorse för att vara barnvakt medans jag och älskling drog till stan. Kom hem aningen fattigare men vad gör väl det då det snart är löning? :) Har ju inte köpt någon julklapp till Cross tidigare så vi passade på att göra de, hon kommer inte vara göralös på julaftonskvällen iaf. Vi köpe ett hundben, det är 1 meter långt och en diameter på 10 cm det är med andra ord riktigt STORT :)  Köpte en skjorta med slips till Neo som han ska ha på julafton och Kicken hittade en röd tomteklänning med luva som vi bara var tvungna att köpa, dock inte till Neo utan till Molly :D

I skrivande stund så sitter jag och Älskling och kikar på nya bondfilmen, vilken mysbrud jag är va som bloggar under tiden ;)

Julafton närmar sig med stormsteg!! :D

Vilken BLICK!!

En bild säger mer än tusen ord, säger man inte så?
I detta fall så kan man se på Neos blick att han tänker " Stick morsan, jag raggar på Maya" <3 haha..


Jul med Ernst..


..ja jag säger då det ja. Kirchteiger i all ära, eller? Det är iaf vad som är på tvn i skrivande stund.

Ikväll så har vi varit hos Lilja Claudia och Maya, Claudia fyller ju som sagt år, iofs så är det inte förän imorgon men hon blev firad idag. Vi åt kakor och tårta  -proppmätt- pratade och skrattade. Danne & Gunilla var där, och för att inte glömma Melker. Som vanligt så håller man på att skratta ihjäl sig åt Danne och hans dråpliga komentarer :D haha..

Jag vill hitta på nånting kul imorgon, men vet inte vad!!? Bilen strejkar ju igen så man tar sig inte allt för långt. Den här
gången är det tändningslåset som är paj, love it! Alltid ska det vara nånting, ska kanske önska mig en ny i julklapp? haha, svar NEJ!

Förstår ni kära vänner att det snart är julafton? Jag gör inte det ja, har liksom inte hängt med tiden.
Men nu har jag börjat längta -wohooo- och det är bara för att jag vet vad Neo ska få för skojiga julklappar :D Och för julmatens skull förstås, har inte varit på ett enda julbord faktist, inte ätit en enda prinskorv eller julköttbulle än. Så på julafton minutrarna innan det är matdax så kommer jag att sitta och dreggla ikapp med Neo ;)


NeoFisen


Neo & Maya

Han är hjälpsam lilla Neo, här håller han på att hjälpa Maya att få upp en av Mamma Claudias presenter, tss ;)

Thats all for now
Kram Kram


.....

Faktum är att jag inte får till titeln på mina blogginlägg. Och eftersom jag suttit ett tag och grejat så är jag inte lika entusiastisk som när jag satte igång. Därför mina vänner så får ni ta det som det är ;)

Neo är sjuk :(
Dålig i magen och feber, stackars liten! Vaknar och skriker hysteriskt, det skär i mammahjärtat då man är så hjälplös. Det enda man kan göra är att krama, krama massa och trösta! Vilket både jag och Kicken gjort ikväll, vi tog ner Neo till tvummet och myste in oss under ett täcke, efter ett tag somnade Neo i Kickens knä så då fick han ligga kvar här i soffan och sova tills nu, för bara några minuter sedan då Kicken skulle lägga sig. Då tog med Neo upp för att låta han fortsätta sova i sängen ♥

I natt vid 3-tiden satt jag och Neo vid köksbordet och mumsade i oss alvedon, eller vadå vi? HAN mumsade och JAG satt och gäspade. Jag kan inte komma på någon natt som han varit så här orolig som han varit nu dom senaste nätterna. Men å andra sidan så har han aldrig haft feber eller varit dålig innan heller..

Idag har jag Neo och Cross varit hemma hos mamma och pappa hela dagen, tok trevligt som vanligt. Ätit mat och surrat en massa. Var och handlade lite med pappa och Neo som fick syns på en nalle storlek bamsebjörn, Neos ögon höll på att ploppa ur huvudet och hans mun blev formad som öppningen på en fågelholk. Störtskön min, haha han ville ha den! DET SYNDES ;) Mmm ja man vet ju aldrig vad tomten kommer med, hihi va gulligt! :)

Imorgon ska vi till Lilja, Claudia och Maya. Claudia fyller nämligen 27 bast, wohooo!! :) Innan det vet jag inte vad vi ska hitta på med. Kicken är låååångledig nu, JAAA!! Det tycker vi är kul, Är det bra väder så ska vi ut så Neo får åka pulka. Han trivs i sin blåa lilla pulka med regnbågsfärgat snöre ♥

Nu ska jag gå upp till mina två sömntutor där uppe och stänga mina två blå jag med.
Ha det bra!

Kram


syns ju inte :)

Bloggen är under konstruktion just nu, som ni ser så är det en del saker som saknas, Titel för att bara dra till med någon :D
FIxar det då jag har tid, passar även på att uppdatera lite, inte nu men då!

Gääsp! Nu äre natta..

Puss
 

Wohooo..


.. Igår så blev våran inte längre lilla utan stora älskling 8 månader! ♥
Man får liksom ta vara på tiden då dom är små för den bokstavligen springer iväg.
Men det är väl så det är med barn, I guess..


♥100 % kärlek, det är precis vad Neo är ♥


Han där uppe hatar mig!


 Vad faaaan har jag gjort världen för ont denna gång mån tro?
Idag då jag och Neo var på väg för att hämta Claudia och Maya så åkte vi i diket, kul? Nej, men kallt!!
Det var inge mycket men ändå inte så pass lite så man kunde ta mig upp på egen hand, efter ett tag så hade jag sån tur att Lennart, Liljas mammas sambo, kom med traktorn och kunde dra upp våfflan *tusen tack* Sen fortsatte vi, med Claudia och Maya i bilen, mot vår slutdestination Johan och Annis.

                            
Neo, Mikkis och Viktors små fotar           Annis Och Maya

             
Neo och Mikkis                                     Maya och Viktor

                     
Maya, Mitt knä, Neo och Vikke           Min lilla älsklingsprupp

Tjohej på ett tag, nu ska jag fundera..

Kram Kram


PussGurka!





Världens sämsta mamma!!

Dagen började milt sagt kaotiskt!

Neo ramlade ur sängen
, det gör ont i mammahjärtat bara av att skriva det.
Som tur var så gick det bra TACK OCH LOV.
Han tappade andan, och försökte gråta men det gick inge vidare, när jag suttit med han i famnen ett tag så lugnade det ner sig och han fick luft igen. Han landade olyckligtvis på kanten av min mobil som låg på golvet så nu har han ett avtryck av min knappsats över ögonbrynet. Mitt lilla älskade hjärta!
Det är seriöst det värsta jag har varit med om, jag blev livrädd.
Var alles grinfärdig och skakis hela förmiddagen.
Efter bara någon minut så hade Neo slutat gråta och var sitt vanliga spralliga jag igen, ja jag säger då det, vilken hårding!
Känner mig som världens sämsta mamma kan jag lova.
Jäklar anacka, jag fick nog en puls på 4000...
Ett blåmärke och avtrycket från min mobil var det enda han fick, HAN MÅR BRA! Skulle kunna sitta och skriva det om och om igen för det är sådan satans lättnad!

Igår var det avslutning på myspys.
Vi åt massa mat och vi var även i kyrkan en sväng, Neo + kyrka? Vilken kombination, som ni vet så ekar det rätt rejält i en nästan tom kyrka och som vissa av er också vet så har Neo röstresurser så det räcker till och blir över :-D Älskling!!
Han fick paket och ett kort där det står  Årets mysis 2008 ;-)

Jaaa just det ja! Jag har sutiti och mailat med microsoft suport ett tag och nu ÄNTLIGEN så har jag fått nytt lösenord på min mail, så nu är jag back on track och kan logga in på min vanliga msn *wohoo*

    
Neo och Molly          Halva Tobbe och Benjamin

                 
Marie och Neo i Kyrkan         Dax att öppna paket !!



Tjena schnygging!

Sötnosar!!

Gideon & Neo


Måndag Måndag..


Samtidigt som jag skriver
så kollar jag på my shocking story på kanal 5. 
Handlar om ett par som fick sitt första barn för 4 månader sedan, mamman är 20 och pappan är 19 men grejen är att mamman endast är 84 cm lång eller kort? HIn r världens kortaste mamma. Det är rätt facinerande, sevärt om inte annat!

Idag innan Kicken gick på jobbet så var Alex Carola och Gideon här, super trevligt att dom kikade in :-) Neo och Gideon brukar träffas på myspys men dom ska inte dit på onsdag så det var ju tur att dom fick träffas idag istället.
Vi drack kaffe och surrade lite. Gideon fick prova Po.p overallen som inte Neo kan ha, kan ju även tillägga att han aldrig använt den heller för den delen :-S Gideon kunde i varje fall ha den så nu kommer den till någon nytta :-)

Nu ikväll så har jag och Neo varit hos Claudia och Maya. Va drack te och åt pepparkakor.
Neo, han gravlade runt på golvet och knackade på allt han kunde hitta, vilket han gr hela tiden, får han en hammare i julklapp så kommer vi inte ha en hel pryl kvar i huset ;-) Buspropp! <3 Maya sov mest hela tiden, tröttis!

Nu är bilen fixad. Jag och Neo drog en ragg genom fränsta på vägen till Claudia och Maya. Visst är det skönt att promenera, men när snön öser ner och det är minut 10 ute så är det inte lika skönt längre och då känns det bra att kunna ta bilen.


Dom bästa som finns!!





Cross låg under Neos matstol.
Han åt gröt och nös. 
Hon blev prickig ;-)



Likisar :-)
Gideon & Neo


totooo


Då var det kväll igen
och här sitter jag. Dagen har varit till belåtelse, har nog inte gjort något märkvärdigt, ne inget utöver det vanliga. Marie och Molly var här en sväng på förmiddagen sen satte jag igång och lagade mat så den skulle vara klar då Kicken hade lunch kl 2.

Nu ikväll så har vi badat, Egentligen var det bara Neo som skulle bli blöt, men då han badar i badbaljan så slutar det alltid med att både jag och Neo är lika blöta. Han är en jäkel på att plaska, Sötnöten våran :-D

Pappa ringde förut och frågade ifall vi behövde nå mer julsaker, vilket sammanträffande för vi behöver två ljusstakar till. Snäll som han är så skulle han köpa det och ta med till oss imorgon då han ska komma ner och hälsa på Neo :-)

Ja just de ja, jag har gjort en sak till idag, haha! Tro det eller ej så har jag färgat håret IGEN!! :-) Men nu ska jag ha så här ett tag, lovar lovar!

Brunett, ja visst!



See yaaa...

Tragiskt!



Satt nyss och kollade på Unga mödrar på 5an
. Ett av paren var en tjej i 20 års åldern och en lite äldre kille, två barn, den yngsta bara någon månad. Det var hjärtskärande att se hur dom resonerade och pratade med varann. Man fick även se en snabbis vad som skulle vara hända i kommande program.
Då sitter då pappan vid köksbordet och pekar finger och säger nånting i stil med "kan du se det här" till mamman. Den äldsta pojke sitter även med dom vid bordet. Fan vad tragiskt, tycker såå synd om barnen som ska behöva vara med om sånt där. Uscha!!!

Idag har vi varit i ånge, hälsat på mormor, fick lite nybakat bröd och handlat massa mat.
Jag har liksom inte fått in detn där julfeelingen än, vette tusan vad det är, men det kommer det kommer.

Marie och Molly var här en sväng tidigare idag, lillMolly satt och flörta med Neo som var mer intresserad av Marie än henne. Hmm detta bådar inte gott ;-) 

Blev tidig kväll för Neo även denna kväll. Han har börjat bli lite småplutt om kvällarna, lilla vännen! Det är så mycke för han just nu, han växer, får tänder, blir förkyld och såna saker och då måste man få vara lite of beat. Älskar han över allt annat på denna jord ändå, hela tiden, ALLTID! 

Måste passa på att säga GRATTIS till Therese F som fått en liten son vid namn Zeb :-) Mysigt!

Nu ska jag kika på sjukhuset och sen gå upp och gosas med sömntutan som ligger i våran säng och sover såå sött.






 


Avslutar med bilder..


Ikväll har jag julpyntat lite till, man får ta det i omgångar liksom.
Inom sin tid blir det klart och med det menar jag innan julafton, förhoppningsvis :-)

Vid elva tiden idag så begav vi oss ner på "myspys", Neo var med på sången och efter det åt han lunch, men eftersom han inte sovit sedan han vaknade på morgonen så var han dödstrött, i och med det så var det sov dax för lille herr Rahmquist. Då "myspys" var slut så följde Claudia och Maya med hem till oss, vi drack te och åt pepparkakor :-)

Var nyss upp och snosade på min lilla älskling och stora med för den delen, dom ligger uppe i sängen och kollar på film.
Tidigare ikväll så var Neo inte alls med, han var ledsen verkligen jätteledsen och det skar i mammahjärtat då jag var helt hjälplös, älskade lilla vännen :-(
Det var nog trötthet ihopslaget med förkylning och gaddar som var boven. Ja för under dagen så har lillskrotis gått o blivit snorig. Alldeles röd om lillnosen, stackarn!
 
Nog för nu, avslutar med lite bilder :-)



Mys med pappsen

 
Claudia och Maya på myspys


Neo på myspys


Senaste sovstilen ;-)

Nu äre natta! :-)

Back in the game, men bara nästan

Helgen är avklarad, inflyttningsfesten likaså.
Det var trevligt :-D
Aningen berusad, men vad gör det? ;-)

Längtade efter Neo och Cross igår så jag höll på att dö!!
Tokmysigt då dom kom hem igen, det var det bästa på hela helgen! :-)

Senare på kvällen kom Putte Marie Melvin och Molly hit, vi drack glögg och åt massa kakor och bullar! Inte fy skam det heller.

Jag känner att det är lite tomt i bloggförrådet för tillfället och så kan det vara.

Nu ska jag dricka te och invänta Kicken som är på jobbet.

Som vanligt så var kameran med den i ca 15 minuter och dom minutrarna infann sig innan folket, haha! Sen blev det inga mer kort knäppta :-S Typiskt!!

EvaLena rockar i baren


Jag o systra
 

David


Eda och Kicken  


Älskling och Jag


That´s is :-)
Tjohej..

RSS 2.0