Tragiskt!



Satt nyss och kollade på Unga mödrar på 5an
. Ett av paren var en tjej i 20 års åldern och en lite äldre kille, två barn, den yngsta bara någon månad. Det var hjärtskärande att se hur dom resonerade och pratade med varann. Man fick även se en snabbis vad som skulle vara hända i kommande program.
Då sitter då pappan vid köksbordet och pekar finger och säger nånting i stil med "kan du se det här" till mamman. Den äldsta pojke sitter även med dom vid bordet. Fan vad tragiskt, tycker såå synd om barnen som ska behöva vara med om sånt där. Uscha!!!

Idag har vi varit i ånge, hälsat på mormor, fick lite nybakat bröd och handlat massa mat.
Jag har liksom inte fått in detn där julfeelingen än, vette tusan vad det är, men det kommer det kommer.

Marie och Molly var här en sväng tidigare idag, lillMolly satt och flörta med Neo som var mer intresserad av Marie än henne. Hmm detta bådar inte gott ;-) 

Blev tidig kväll för Neo även denna kväll. Han har börjat bli lite småplutt om kvällarna, lilla vännen! Det är så mycke för han just nu, han växer, får tänder, blir förkyld och såna saker och då måste man få vara lite of beat. Älskar han över allt annat på denna jord ändå, hela tiden, ALLTID! 

Måste passa på att säga GRATTIS till Therese F som fått en liten son vid namn Zeb :-) Mysigt!

Nu ska jag kika på sjukhuset och sen gå upp och gosas med sömntutan som ligger i våran säng och sover såå sött.






 


Kommentarer
Postat av: Farmor!

Skulle nog tro att prinsen är kinkig på kvällarna för att han saknar sin farmor lika mycket som jag saknar han. Vill bara lukta, pussa o tokkrama på min lilla gohög. Saknar er! Kramizar

2008-12-04 @ 01:15:30
Postat av: Anonym

Men farmor har du varit ute o nattsurfa? ;-) Vi saknar dig också! Ska väl ta och fixa med bilen i helgen så kan vi väl komma upp nånting? Fika o mysa bara?

2008-12-04 @ 11:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0