onsdag 14/10



Neo ligger i skrivande stund och sover i vagnen.
Hitills har dagen varit suverän, alldeles underbar. Till och börja med vaknade jag av att Neo hade sitt ansikte en halv millimeter från mitt ansikte och när jag slog upp ögonen såg jag bara ett stort flin :) Bra start på dagen med andra ord.
Vi åt frukost, bakade sockerkaka. Pappa K gjorde våfflor till lunch och sen kom Maya och Daniel. Var ett bra tag sen vi träffades, ja inte jag och Daniel då eftersom han är min chef. Men Maya och Neo, det var riktigt länge sedan dom träffades och det verkade som att dom hade roligt. Dom lekte och fikade och lekte :) Sötungar.

När dom åkt klädde jag och Neo på oss och gick ut. Vi tog en promenad ner genom Fränsta. Lekte i skogen innan vi sedan fortsatte hem. Neo tog en sista tur på sin fyrhjuling. Nu ligger i vagnen och sover och jag väntar på att potatisen ska koka klart så jag kan göra mos. Fläskkorv och potatismos är vad som står på menyn dagen till ära. Sen drar vi ner till familjen Johansson innan det är dax för lilleman att sova för natten.




Pruttunge!


Jag och Neo <3



Hej då skogen! Dax för hemgång..


Sista turen för året :) Dock kom han inte så långt..


..den stog där den stog, gick inte ens att dra den där ifrån :) Lilleman kämpar!

tisdag 13/10 part two

För att kämpa för att inte hamna i den såkallade "höstdepressionen" så har jag höstpysslat lite då Neo varit på dagis.


Ser inte mycket ut för världen men lite höst är det ju ;) haha..


Sen har jag gjort detta, more to come. Dom ska in i Neos fotoalbum och det kommer bli så fint..


tisdag 13/10

Neo är på dagis och pappa K är ute på byn och ränner. Han ringde nyss men det blev inte mycket sagt förutom "-Mamma ringer, kommer snart, hej då"..
Nåja, jag sitter och gäspar men känner mig inte ett dugg trött, måste vara syrebrist?
Eldar och lyssnar på Rix, härlig morgon!

Var på möte igår och träffa två riktigt trevliga personer. Dom ska hjälpa mig 3 månader framöver och förhoppningsvis ska jag under den tiden komma på vad jag vill göra, jobba? Isf med vad? Plugga? Dom är mina så kallade jobbcoacher. Det känns bra, dom poängterade hela tiden att dom var där för MIN skull, att dom var en resurs för MIG och inte tvärtom. Jag menar, hur mycket hjälp fårman av arbetsförmedlingen? Sök det här - sök det här, det är väl standardfrasen man får höra.
Visst, jag jobbar på Shell men då man inte vet hur mycket man får jobba varje månad, om man ens får jobba överhuvudtaget förutom var 3e helg så känns det som att jag måste hitta nånting mer "säkert".
Nog om det!

Ser ut att bli en fin dag, solen skiner men det är rätt kallt. Bara vänja sig för värre blir det :)

Nog för nu, ha det fint!


tisdag 6/10

Det var tomt i morse då jag och Neo klev upp. Det kändes att det var nånting som saknades.
Igår åkte nämligen Cross hem till sin nya familj.
Vi känner att vi inte har det hon behöver. Hon blir understimulerad och en understimulerad hund är en olycklig hund. Det var tungt, MEN vi gjorde det för hennes bästa. Det hela kändes mycket bättre då vi träffade familjen, hur bra som helst! Dom hade med sig ännu en rottis då dom kom hit, en hane och Cross blev störtkär ;) Cross nya kärlek var till råga på allt en polishund, snäppet lydigare än Cross med andra ord, haha..
Allt kändes bara rätt, HELT RÄTT. Familjen blev överförtjust och alla 5 (!) var överrens att dom verkligen ville ha henne.
Hon kommer få det bra, mycket kärlek och stimulans :)
Men sakna henne kommer jag göra i vilket fall!

Vi har varit ute och gått en sväng nu på morgonen, Neo somnade i vagnen då vi kom tillbaka hem och när han vaknar är det dax att dra iväg på "mys".
Efter det ska vi åka upp till Ånge, jag och Neo ska hälsa på gammelmormor och gammelmorfar, mysigt :)

Jag har inte mycket mer och skriva. Kanske kommer under dagen. Kanske att jag skriver mer ikväll.

Ha det fint!






Fredag 2/10

Åh jag skulle så gärna vilja befinna mig i huvudstaden denna helg. Idag går nämligen startskottet till underbarabarn-mässan som håller på hela helgen. Men jag får nöja mig med att ha ett underbart barn sovandes ute i vagnen här hemma istället. Och det går faktist lika bra :) Får ta och planera in det till nästa år ist..
Idag på morgonen har Marie och Molly varit här, fullt ös på rackarungarna hela förmiddan. Sen tog jag och Neo en promenad och lillen slocknade i vagnen.

Vad kan man göra en dag som denna? Verkligen supertråkigt väder, man får lust att bara sitta inne o glo. MEN det ska vi inte göra. När Neo vaknar ska vi nog traska ner till lekparken en sväng.

Ikväll kommer mamsen hit och vi ska ha myskväll, imorn vankas jobb sen är jag ledig ända tills nästa fredag! Tror att vi ska bege oss till Östersund i veckan och gå på Djungelhuset. Ska dra med Neos moster så hon får göra av med lite energi hon också ;D

Skiver ikväll då Neo somnat för natten.


Hon som ska få göra sig av med lite energi på Djungelhuset


Torsdag 1/10

Jag sitter i soffan och halvkikar på tv samtidigt snokar jag runt bland lite bloggar. Jag har fastnat på just en blogg, det har hänt flera gånger att jag får frenetiska skrattanfall som är ostoppbara när jag läser denna blogg. Det jag tänkte komma till, känns det inte lite puckat och sitta alldeles själv och asgarva framför en skärm?? Utifrån sett måste det verka aningen fucked up? haha.. Nåja, ett gott skratt förlänger livet.

Idag har det varit en minst sagt fullspeckad dag. For till stan imorse efter det åkte vi raka vägen till Ånge och AF. Sen in till Alex och Gideon en sväng för att lämna nånting vi köpt till dom i stan. Efter det for vi hem, tog en kort promenad. Hem igen, laga mat. Vid 5 kom Patrik och Molly hit för att äta middag. Då dom for passade vi på att ta en kvällstur i skogen så Cross fick springa av sig och Neo fick srpinga upp och ner för sin älskade skogsbacke :) Älskade vän. Sen hem natta Neo duscha Cross för att till slut varva ner. Nu har jag hunnit varva ner några timmar(!) och funderar på att gå upp och tjuva åt mig en puss av Neo och sen hoppa i säng jag me!


Min sötaste nöt


Neos supersöta kompis Gideon


Gideon och Neo med varsitt wienerbröd :) haha

RSS 2.0