Svamlar jag mycke eller?

Jag och Angelica var och såg Sex and the City- the movie, på bio i söndags. Bättre sent än aldrig. Ja men så var det verkligen, hade vi sett den tidigare så hade vi troligtvis inte haft en hel rad för oss själva, okej vi hade kanske en rad var, eller mer.
Vi var iaf 8 tappra själar i salongen som hållt oss ända in i det sista för att se filmen.
Så, hur var den? I lööööv it ;-) Vad trodde ni?

Nån sa till mig för ett tag sen att tjejer som kollar på Sex and the City, tror sig leva i en Sex and the City värld, dom liksom jämför sina egna liv med deras...

Ja...

Hmm....

-Dom bor i New York, Jag bor i Sundsvall, (samma lika)
-Dom använder klackeskor och klänning varje dag, Senast jag hade på mig klänning och klackeskor samtidigt, var på skolavslutningen i 3,e klass. (snarlikt)
-Dom är ute på klubbar och dricker goda drinkar natten lång, Jag snubblar mig ner från sängen och ut i köket några gånger per natt och gör välling. (vätska som vätska va?)
-Dom träffas 4 stycken så ofta dom kan, fikar och prata massa massa tjejsnack. Jag skyndar mig att koka kaffe och dricka en kopp under tiden Neo sover sen skäller jag på Cross lite titt som tätt (när kicken är hemma så är vi också 4)

Ja vad tycker ni? Jag älskar Sex and the City, men jag har mitt liv och det är jag mer än nöjd med :-)

Cross har fått frispel, haha hon är så satans söt, hon vet när hon gör fel, vad hon får göra och inte. Men ändå måste hon prova, hon kan ju komma undan med de :-) Nyss försökte hon smyga ut från toaletten (?) med en toarulle i munnen men så fort jag hosta till lite så släppte hon den i och gick vidare som ingenting hade hänt liksom :-)

Neo, lilla Neo..
Han brukar bli så där tokbusig, blunda riktigt hårt och dra armarna mot sig och grimasera med hela ansiktet, det ser ut som att han ska skrika men får inte fram ett ljud för han tar i så mycke.
Ja så brukade det vara, fram tills igår då han helt plötsligt kom på hur han skulle göra, nu skriker han rätt ut, som värsta sirenen, man hajjar till, det är oundvikligt!
Hur kan det komma så där mycke ljud ur en sån liten krabat? Precis som man tänkte då han fes första gången, "Oh my god, det där måste varit Kicken"..



Matglad?


Mina pojkar!


Dyrbar last!! :-)


Nu måste jag få i mig lite lunch!
Ha det bra
Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Bella

Haha, störtskön jämförelse med SATC-brudarna. =)

2008-09-05 @ 14:05:22
URL: http://bellasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0