Jäklar anåda ...

Ja jäklar anåda vad trött jag är, typiskt!
Varje kväll när klockan börjar närma sig 23 och Cross gör allt i världen för att få Kickens uppmärksamthet istället för min, Neo sover på sötörat, det är Sex and the City på tvn (DUBBELAVSNITT!!!) och jag vill dricka mitt efterlängtade te och bara ha min egen lilla tid innan jag somnar för natten. Nä, då är det så att jag aldrig är vaken längre än till första reklampausen och eftersom att jag är så virrig i övrigt så har jag inte ens rört teét, för det har jag glömt.
Så när jag vaknar på morgonen så står mitt te helt orört antingen brevid sängen, inne på toaletten, nere i hallen eller nå annat ställe jag sprungit runt på innan jag krypit ner i sängen för att kolla på Sex and the City, likt som alltid förblir osett.


 

I tisdags var vi hos vetrinären med Cross, hon skulle få spruta och dom skulle kolla hennes ögon, vi gick därifrån osprutad (kan man skriva så?) men med en förpackning ögondroppar till lillstumpan. Så på tisdag ska vi tillbaka, tycker dom hennes öga blivit bättre så ska hon få sprutan då istället.


Igår var det tid för vägning och mätning igen för lillSkrotis, han väger nu på pricken 7 kg och är så lång som 61,5 cm. Huua vad mammas älskling växer :-)


Kattungarna får sig en vända..



Nyss så trodde jag att hela detta inlägg försvunnit, vilket det  faktist gjorde där ett tag. Så jag har dragit ramsor innehållande de vackraste orden, om och om och om igen, MEN så hittade jag det igen, i utkast :-)

Ne nu ska jag greja lite innan det är dax för SATC.

Tjohej och på återseende
Ha det bra!
Kram Kram

Kommentarer
Postat av: catrin

växt på sig bra grabben! =)

2008-08-22 @ 20:06:51
Postat av: Madeleine

Jo, du får väl ta och vara med på mina tävlingar - tänk dig ett par Rockefella jeans på lilltuffingen ;-)

2008-08-24 @ 21:50:23
URL: http://muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0